Baka Murijel iz Škotske jedan od najvećih Noletovih navijača na svijetu

GS
Baka Murijel iz Škotske jedan od najvećih Noletovih navijača na svijetu

Najbolji teniser sveta je još jednom pokazao da mu nema ravnog u ovom momentu. Uspio je juče Nole da pobijedi Italijana Matea Beretinija u finalu Vimbldona i tako osvoji 20. grend slem u karijeri. Niko ih nema više od njega u ovom trenutku pošto isti broj titula imaju i Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Koliko je Đoković popularan širom svijeta pokazao je i ovogodišnji turnir u Londonu, a jedna od najupečatljivijih "epizoda" bila je ona sa simpatičnom bakom u publici koja je u naručju držala Novakovu sliku.

- Ova divna dama mi je uljepšala dan! Počastvovan sam - poručio je Novak na društvenim mrežama na samom startu Vimbldona.

Otkriveno je potom da se baka zove Murijel, dolazi iz Škotske i da je jedan od najvećih Noletovih navijača na svijetu. A ono što je posebno znimljivo, meč prvog kola na Vimbldonu, ujedno je bio i prvi Noletov meč koji je gledala uživo.

Nije je Novak zaboravio ni poslije finala, a i ona nije prestajala da ga bodri do samog kraja.

Objavio je Đoković sliku bake Murijel i poslije pobijede nad Beretinijem, uporedio je njen prvi dan na tribinama i posljednji, kada su je sustigle emocije i kada je zaplakala na tribinama.

Uz njene fotografije Đoković je dopisao i nekoliko srca, prenose novosti.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana