Амерички медији тврде да Бритни Спирс не подржава нови Нетфликсов документарац о њој

ГС
Foto: Агенције

Амерички медији наводе како Бритни Спирс не подржава нови Нетфликсов документарни филм о њој - "Бритни вс Спирс".

 Нетфликс је јуче објавио траилер запредстојећи документарни филм који би требао изаћи 28. септембра, а приказати ће 13-годишњу битку поп звијезде у вези са старатељством..

"Ово је још један неовлаштени документарац без њеног благослова или учешћа", рекао је извор.Ерин Лее Кар, која је режирала "Бритни вс Спирс", рекла је у интервјуу за Лос Анђелес Тајмс, објављеном у сриједу, да је покушала контактирати Спирс (39) за тај пројект, преноси Кликс.

"Увијек сам се надала, сањала и жељела. Покушавала сам је више пута контактирати, али сам схватила да се то вјероватно нећедогодити", рекла је.Кар је рекла да је чак послала поруку пјевачици групе " Overprotected" и да има разлог вјеровати да ју је успјела прочитати.

Опште је познато да пјевачица није љубитељица поновног приказивања најтрауматичнијих тренутака свог живота на екрану.Након што је у фебруару изашао потресан документарац "Фраминг Бритни Спирс", извор је рекао да се Спирс у почетку једва натјерала да погледа филм.

"Постоје дијелови филма који су јој били превише тешки за гледање - сцене које описују најтежа времена у њеном животу, немилосрдни медијски циркус и груб фокус на њу као младу мајку.

Међутим, први пут након много година осјећа да су људи на њеној страни и да ће јој ствари бити боље", рекао је.Кар је рекла да је донијела "креативну одлуку" да не користи "исте слике" које су трауматичне за Бритни.

"Инциденте који су се догодили 2007. током једне од епизода у болници - нећете видјети", рекла је.У међувремену, питање старатељства и даље је тема у стварном животу. Њен адвокат поднио је у сриједу нове судске документе, додатно објашњавајући суду зашто би Бритнијев отац требао одмах бити смијењен с позиције старатеља.

Сљедеће рочиште у овом предмету заказано је за 29. септембар - дан након премијере Нетфликсовог документарца.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана