Адвокат Анђелине Џоли позвао Бреда Пита да је остави на миру

Танјуг
Foto: Агенције

ЛОС АНЂЕЛЕС - Адвокат америчке глумице Анђелине Џоли, Пол Марфи, упутио је данас позив њеном бившем супругу глумцу Бреду Питу да је остави на миру и оптужио га је за "срамно заташкавање" правним документима које је поднио против Џоли.

Адвокат Марфи тврди да је Пит поднио одговор на судска документа, "са циљем да изазове медијску пажњу и да је скрене са оптужби о злостављању Џоли и о контроли коју је покушавао да успостави над њом", објавио је Дејли мејл.

Марфи истиче да најновији правни сукоби у вези са Питовим захтјевом којим тражи од Џоли да потпише Уговор о заштити пословне тајне (НДА) као дио уговора о продаји њеног дијела њиховог винограда представља "срамно прикривање злостављања". 

Адвокат је истакао да Џоли само чека дан када ће се окончати сви правни спорови са Питом.   

Пит више не покушава да промијени аранжмане за старатељство за троје дјеце млађе од 18 година, након дуготрајног правног поступка у којем није успио да добије право старатељства.

Сада се води правна битка у вези са виноградом чији су сувласници били Џоли и Пит.

Џоли је свој дио продала милијардеру Јурију Шефлеру из Столи групе.

Она је суду доставила документе у којима тврди да је Пит у алкохолисаном стању напао њу и њихову дјецу током приватног лета због чега је поднијела захтјев за развод у октобру 2022. године.
    

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана