Advokat Anđeline Džoli pozvao Breda Pita da je ostavi na miru

Tanjug
Foto: Agencije

LOS ANĐELES - Advokat američke glumice Anđeline Džoli, Pol Marfi, uputio je danas poziv njenom bivšem suprugu glumcu Bredu Pitu da je ostavi na miru i optužio ga je za "sramno zataškavanje" pravnim dokumentima koje je podnio protiv Džoli.

Advokat Marfi tvrdi da je Pit podnio odgovor na sudska dokumenta, "sa ciljem da izazove medijsku pažnju i da je skrene sa optužbi o zlostavljanju Džoli i o kontroli koju je pokušavao da uspostavi nad njom", objavio je Dejli mejl.

Marfi ističe da najnoviji pravni sukobi u vezi sa Pitovim zahtjevom kojim traži od Džoli da potpiše Ugovor o zaštiti poslovne tajne (NDA) kao dio ugovora o prodaji njenog dijela njihovog vinograda predstavlja "sramno prikrivanje zlostavljanja". 

Advokat je istakao da Džoli samo čeka dan kada će se okončati svi pravni sporovi sa Pitom.   

Pit više ne pokušava da promijeni aranžmane za starateljstvo za troje djece mlađe od 18 godina, nakon dugotrajnog pravnog postupka u kojem nije uspio da dobije pravo starateljstva.

Sada se vodi pravna bitka u vezi sa vinogradom čiji su suvlasnici bili Džoli i Pit.

Džoli je svoj dio prodala milijarderu Juriju Šefleru iz Stoli grupe.

Ona je sudu dostavila dokumente u kojima tvrdi da je Pit u alkoholisanom stanju napao nju i njihovu djecu tokom privatnog leta zbog čega je podnijela zahtjev za razvod u oktobru 2022. godine.
    

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana