Адел потпуно збунила људе својом трансформацијом, али стручњаци кажу да то није због дијете

ГС
Адел потпуно збунила људе својом трансформацијом, али стручњаци кажу да то није због дијете

Адел је запрепастила пратиоце на Инстаграму својом потпуном трансформацијом.

У првом плану је чињеница да је изгубила око 40 килограма, али многи примећују још нешто.

Тако драстичан губитак килограма, логично, у стању је да потпуно преобрази особу. Међутим, много људи примјетило је да Адел изгледа као потпуно другачија особа у лицу, и то не само због губитка килограма.

Нешто је другачије, а нико не може да одреди шта тачно. Међутим, естетски хирурзи верују да тачно знају шта је у питању.

“Да је у питању само мршављење, Адел би изгледала потпуно другачије - превасходно, имала би велики вишак коже, који би се показао и на лицу”, указује др Чик, естетски хирург са једне клинике у Хемпстеду.

“Чињеница да и даље има волумен у образима и дефинисану вилицу јасно показује да је користила филере да би спријечила губитак ткива на лицу”, каже он.

Уз то, др Луси Гленси примећује да Адел сада има подигнутије обрве и шире очи, што је јасан знак да се послужила и ботоксом.

Ни сам начин мршављења Адел није потпуно јасан - већина верује да је подвезала желудац, али Адел је 2015. године рекла да “не жели да икада има ишта са пластичном хирургијом”.

“Изгледаћу заувијек овако, помирите се са тим”, рекла је за “Тајм” 2015. године, па многи мисле и да је килограме скинула изузетно рестриктивном дијетом од свега 1000 калорија дневно.

“Чињеница је да зрачи и изгледа здраво, али и да јој лице изгледа извајано. То би у случају овако великог губитка килограма било немогуће без естетске хирургије, лице би јој висило”, каже др Чик, додајући да претпоставља и да је Адел користила ласере да би стимулисала производњу колагена и затегла кожу, посебно око очију, на вилици, врату и рукама.

“Природно мршављење не би изгледало тако. Вилица јој је јасно дефинисана, нема ниједну бору, кожа јој не виси. То је немогуће”, каже и др Луси.

(Б92)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана