Адам Сендлер спрема нови филм: Глуми Боби Марјановић, а траже се и српски глумци

ГС
Адам Сендлер спрема нови филм: Глуми Боби Марјановић, а траже се и српски глумци

Чувеном холивудском глумцу Адаму Сендлеру за нови филм који ради у продукцији Нетфликса потребна су три глумца који течно говоре српски.

У филму "Hustle", који режира Джеремаја Загар, Адам Сандлер глуми скаута НБА тима Филаделфија Сиксерс који у потрази за кошаркашким талентима стиже у Србију гдjе среће, никог другог до - Бобана Марјановића.

Наш кошаркашки ас, који у стварном животу брани боје Далас Маверикса, и који је већ имао филмско искуство парирајући славном Киану Ривсу у филму "Джон Вик 3", у филму глуми једну од главних улога.

Раднја се далје одвија тако што кошаркашки скаут (Сендлер) неправедно добија отказ због Бобија али ипак одлучује да га доведе у Америку како би доказао да обојица имају квалитет да направе каријере у НБА лиги.

Сцене за филм се снимају у Филаделфији, а продуценти су тренутно у потрази за неколико глумаца, америчких Срба, који течно говоре нашим језиком.

"Тражимо жену и тинејджера који би требало да глуме Бобијеву супругу и сина, као и једног мушкарца за улогу човека који ради као обезбеђенје. Супруга би требало да има између 40 и 45 година, син између 15 и 19, а мушкарац "чувар реда" између 30 и 50. И, наравно, сви би требало да говоре српски. Ове улоге у филму ће бити плаћене, па се надам да ће неко из српске заједнице у Америци бити заинтересован. Позивам све заинтересоване да ме контактирају што пре, а ја ћу им одговорити на сва питања која их занимају", поручила је Дајана, директор кастинга филма.

Занимљиво је да је копродуцент филма компанија "СпрингХилл Ентертаинмент" чији је власник један од најбољих кошаркаша на свету Леброн Џејмс.

Оглас је био постављен на друштвеној мрежи LinkdeIn, али је јутрос склоњен. Нисмо сигурни да ли то значи да су пронашли одговарајуће глумце, или да ће га поново поставити са неким измјенама.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана