Аца Лукас открио колико је новца прокоцкао

GS

Многе познате личности биле су у канџама порока, а неки од њих отворено су говорили о томе.

Међу њима је и фолкер Аца Лукас који је својевремено искрено говорио о пороцима.

Аца Лукас једном приликом испричао је да је изгубио више од 70 милиона долара на коцки.

– Пише да сам 70 милиона долара потрошио на коцки. Морам ти признати да су скоро, па погодили, мало више сам ја сп**као. Не кајем се. У животу се никада не кајем. Кајао бих се када бих правио неке круцијалне грешке. Када бих се убио, то јест да сам се убио, то би значило да се кајем, али ево ме ту сам, жив сам – причао је пјевач за Републику.

– Неки ми кажу прокоцкао си стан у Београду. Човјече, мислим се у себи, друже мој, камо среће да сам прокоцкао само стан. Ја сам прокоцкао једно београдско цијело насеље. Једно дебело насеље, оно најскупље. Али добро, шта ћеш, то сам ја. Сам сам их и зарадио, сам сам их и прокоцкао. Нисам дужан 70 милиона, то је мој новац, зарадио сам и више од тога. Обезбиједио сам дјецу. Сви имају све што им треба. Ја сам живот креирао за себе, моја дјеца имају све што треба да имају – признао је Лукас.

Посјећивао јавне куће

На питање да ли је некада на путовањима посјећивао јавне куће, пјевач је одговорио потврдно.

– Посјећивао сам, посјећујем и посјећиваћу јавне куће. Нисам рекао да сам ишао да користим услуге и да сам ишао на жене. Има јавних кућа које имају добре барове и шанкове. Имам пријатеље који држе јавне куће, често тамо одем. Немам потребе да плаћам такве услуге. Нисам морао ни кад сам био млађи, а не морам ни сада. Између галантности мушкараца према женама и плаћања проституције је врло танка линија. Скоро сам имао неку расправу. Ако сам синоћ имао однос са ћеном или девојком, а сутра сам видио неке лијепе ципеле и хтио да јој их купим, испадне да сам платио за секс – рекао је Лукас, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана