Aca Lukas otkrio koliko je novca prokockao

GS

Mnoge poznate ličnosti bile su u kandžama poroka, a neki od njih otvoreno su govorili o tome.

Među njima je i folker Aca Lukas koji je svojevremeno iskreno govorio o porocima.

Aca Lukas jednom prilikom ispričao je da je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki.

– Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja sp**kao. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam – pričao je pjevač za Republiku.

– Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čovječe, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko cijelo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbijedio sam djecu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja djeca imaju sve što treba da imaju – priznao je Lukas.

Posjećivao javne kuće

Na pitanje da li je nekada na putovanjima posjećivao javne kuće, pjevač je odgovorio potvrdno.

– Posjećivao sam, posjećujem i posjećivaću javne kuće. Nisam rekao da sam išao da koristim usluge i da sam išao na žene. Ima javnih kuća koje imaju dobre barove i šankove. Imam prijatelje koji drže javne kuće, često tamo odem. Nemam potrebe da plaćam takve usluge. Nisam morao ni kad sam bio mlađi, a ne moram ni sada. Između galantnosti muškaraca prema ženama i plaćanja prostitucije je vrlo tanka linija. Skoro sam imao neku raspravu. Ako sam sinoć imao odnos sa ćenom ili devojkom, a sutra sam vidio neke lijepe cipele i htio da joj ih kupim, ispadne da sam platio za seks – rekao je Lukas, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana