100 кила разлога: Откривен прави узрок развода Франческа Тотија и Илари Бласи

ГС
Foto: Инстаграм

У фебруару је свијет обишла вијест да се бивши италијански фудбалер Франческо Тоти и телевизијска водитељка Илари Бласи разводе након 17 година брака.

Ипак, иако су многи сматрали да разлог за развода лежи у Тотијевој прељуби, ствари су изгледа мало другачије.

Један од најпознатијих италијанских фудбалера свих времена Франческо Тоти (45) и бивша манекенка и глумица, а сада тв водитељка Илари Бласи налазе се у процесу развода након 17 година брака.

"Након 20 година заједничког живота, нажалост моја веза с Илари је готова. Покушао сам да пребродим брачну кризу, али данас схватам да се развод, иако болан, више не може избјећи. И даље ћу бити уједињен са њом у образовању наше троје дивне дјеце, увијек са великим поштовањем према мојој бившој жени", објавио је Тоти прошле недјеље, а Италијани су одмах помислили како је легендарни капетан Роме "кривац", будући да су га прошле зиме видјели са економисткињом Ноеми Боки.

Ипак, изгледа да је "крива" ипак бивша манекенка и тв водитељка.

Наиме, италијански часопис "Ки" објавио је текст о томе да је Илари прије више од годину и по дана започела аферу са личним тренером Кристијаном Јовином. Тоти је, наводно, пронашао њихове љубавне преписке у мобилном телефону, те да њихово познанство траје већ више од годину дана. Наводно је Илари потпуно "полудјела" за Јовином.

Јовино је бивши партнер италијанске инфлуенсерке Зое Кристофоли и Ђулије де Лелис, а ове гласине ипак још нико није потврдио.

"Након 20 година заједно и троје прекрасне дјеце мој брак са Франческом је готов. Међутим, процес развода остаће приватна ствар и нећу давати никакве даље изјаве. Позивам све да избјегавају спекулације и изнад свега, да поштују приватност моје породице", поручила је Бласи новинарима.

Ускоро бивши супружници на вјечну љубав су се заклели 2005. године, а церемонију је уживо преносила чак и италијанска телевизија.

У браку су добили данас 16-годишњег сина Кристијана и двије ћерке, 15-годишњу Шанел и шестогодишњу Исабел. Гласине о проблемима код, како их медији називају, италијанских Бекамових почеле су да круже прије неколико мјесеци, а сами су их испрва демантовали тврдећи да су то лажне вијести, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана