100 kila razloga: Otkriven pravi uzrok razvoda Frančeska Totija i Ilari Blasi

GS
Foto: Instagram

U februaru je svijet obišla vijest da se bivši italijanski fudbaler Frančesko Toti i televizijska voditeljka Ilari Blasi razvode nakon 17 godina braka.

Ipak, iako su mnogi smatrali da razlog za razvoda leži u Totijevoj preljubi, stvari su izgleda malo drugačije.

Jedan od najpoznatijih italijanskih fudbalera svih vremena Frančesko Toti (45) i bivša manekenka i glumica, a sada tv voditeljka Ilari Blasi nalaze se u procesu razvoda nakon 17 godina braka.

"Nakon 20 godina zajedničkog života, nažalost moja veza s Ilari je gotova. Pokušao sam da prebrodim bračnu krizu, ali danas shvatam da se razvod, iako bolan, više ne može izbjeći. I dalje ću biti ujedinjen sa njom u obrazovanju naše troje divne djece, uvijek sa velikim poštovanjem prema mojoj bivšoj ženi", objavio je Toti prošle nedjelje, a Italijani su odmah pomislili kako je legendarni kapetan Rome "krivac", budući da su ga prošle zime vidjeli sa ekonomistkinjom Noemi Boki.

Ipak, izgleda da je "kriva" ipak bivša manekenka i tv voditeljka.

Naime, italijanski časopis "Ki" objavio je tekst o tome da je Ilari prije više od godinu i po dana započela aferu sa ličnim trenerom Kristijanom Jovinom. Toti je, navodno, pronašao njihove ljubavne prepiske u mobilnom telefonu, te da njihovo poznanstvo traje već više od godinu dana. Navodno je Ilari potpuno "poludjela" za Jovinom.

Jovino je bivši partner italijanske influenserke Zoe Kristofoli i Đulije de Lelis, a ove glasine ipak još niko nije potvrdio.

"Nakon 20 godina zajedno i troje prekrasne djece moj brak sa Frančeskom je gotov. Međutim, proces razvoda ostaće privatna stvar i neću davati nikakve dalje izjave. Pozivam sve da izbjegavaju spekulacije i iznad svega, da poštuju privatnost moje porodice", poručila je Blasi novinarima.

Uskoro bivši supružnici na vječnu ljubav su se zakleli 2005. godine, a ceremoniju je uživo prenosila čak i italijanska televizija.

U braku su dobili danas 16-godišnjeg sina Kristijana i dvije ćerke, 15-godišnju Šanel i šestogodišnju Isabel. Glasine o problemima kod, kako ih mediji nazivaju, italijanskih Bekamovih počele su da kruže prije nekoliko mjeseci, a sami su ih isprva demantovali tvrdeći da su to lažne vijesti, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana