Звијезде су им наклоњење: Ово су три најсрећнија знака Зодијака у августу

ГС
Foto: Илустрација

Постоје три специфична хороскопска знака ће имати више среће у августу у односу на остале, суочавајући се са овом благодатима универзума.

Ован

Овај мјесец вам пружа прилику да предузмете кораке ка сигурнијој финансијској будућности. Међутим, да бисте видјели стварни раст, мораћете да идентификујете све мисли које вас спутавају и натјерају вас да вјерујете да немате оно што је потребно да бисте се самостално кретали у финансијском домену. Ваша зарада ће се повећати ако искористите своје потенцијале и таленте, а с обзиром да коњункција Марс Уран и даље утиче на вас, то можете лако учинити.

 

Близанци

Марс прелази у ваш знак 20. августа, тако да ћете осјетити како вам ниво енергије расте. Ваша енергија ће бити једнако повећана до краја мјесеца. Нивои страсти, воље и одлучности ће такође бити повећани. Тако ћете лакше пратити нешто што желите. Осим тога, са Меркуровим тригоном, осјетићете потребу да откријете тајне. Не оклијевајте да постављате тешка питања вољеним особама. Тек тада ћете добити приступ информацијама које тражите, што ће вам помоћи да ријешите неке збуњујуће проблеме у вашем уму.

 

Дјевица

Август је идеалан мјесец за размишљање о томе да ли сте подједнако пажње посветили свом менталном и физичком здрављу. Вријеме је да постанете најбоља верзија себе, осигуравајући да су и ваш унутрашњи и спољашњи свијет у хармонији. Када се 26. августа млад Мјесец усклади у вашем знаку, осјећаћете се освјежено и спремни да поново откријете ко сте заиста. Размислите о томе које промјене можете да примијените у свом животу управо сада да бисте подржали циљеве ка којима радите. Обавезно прилагодите свој изглед у складу са тим како бисте били позитивнији и самоувјеренији. Вријеме је да заблистате!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана