Zvijezde su im naklonjenje: Ovo su tri najsrećnija znaka Zodijaka u avgustu

GS
Foto: Ilustracija

Postoje tri specifična horoskopska znaka će imati više sreće u avgustu u odnosu na ostale, suočavajući se sa ovom blagodatima univerzuma.

Ovan

Ovaj mjesec vam pruža priliku da preduzmete korake ka sigurnijoj finansijskoj budućnosti. Međutim, da biste vidjeli stvarni rast, moraćete da identifikujete sve misli koje vas sputavaju i natjeraju vas da vjerujete da nemate ono što je potrebno da biste se samostalno kretali u finansijskom domenu. Vaša zarada će se povećati ako iskoristite svoje potencijale i talente, a s obzirom da konjunkcija Mars Uran i dalje utiče na vas, to možete lako učiniti.

 

Blizanci

Mars prelazi u vaš znak 20. avgusta, tako da ćete osjetiti kako vam nivo energije raste. Vaša energija će biti jednako povećana do kraja mjeseca. Nivoi strasti, volje i odlučnosti će takođe biti povećani. Tako ćete lakše pratiti nešto što želite. Osim toga, sa Merkurovim trigonom, osjetićete potrebu da otkrijete tajne. Ne oklijevajte da postavljate teška pitanja voljenim osobama. Tek tada ćete dobiti pristup informacijama koje tražite, što će vam pomoći da riješite neke zbunjujuće probleme u vašem umu.

 

Djevica

Avgust je idealan mjesec za razmišljanje o tome da li ste podjednako pažnje posvetili svom mentalnom i fizičkom zdravlju. Vrijeme je da postanete najbolja verzija sebe, osiguravajući da su i vaš unutrašnji i spoljašnji svijet u harmoniji. Kada se 26. avgusta mlad Mjesec uskladi u vašem znaku, osjećaćete se osvježeno i spremni da ponovo otkrijete ko ste zaista. Razmislite o tome koje promjene možete da primijenite u svom životu upravo sada da biste podržali ciljeve ka kojima radite. Obavezno prilagodite svoj izgled u skladu sa tim kako biste bili pozitivniji i samouvjereniji. Vrijeme je da zablistate!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana