Згрнуће брдо пара: Ево коме стиже новац почетком идуће недjеље

ГС
Foto: Илустрација

Играмо још један звјездани рулет, а положај планета се мијења, тако да ће одређени хороскопски знакови профитирати почетком идуће недјеље, од 15. априла.

Уколико се питате ко ће имати више новца наредне недјеље, онда треба да знате да су то Бикови, Овнови, Водолије и Рибе.

ОВАН

Улазак ретроградног Меркура у Овна доноси вам побољшање финансијске ситуације. То није неки огроман новац, али је довољан да ријеши постојеће проблеме.

БИК

Већ дуже вријеме нисте били финансијски стабилни, а сада се та ситуација мијења. Венера у Овну указује да ће новац долазити искључиво на основу вашег труда. То значи да је време да захтијевате повишицу. Како је у вашем знаку и Уран, ипак треба да водите рачуна у шта улажете новац, преноси Најжена.

ВОДОЛИЈА

Од свих знакова зодијака вама највише прија планетарна гужва у Рибама. То значи да имате прилику да зарадите новац са више страна. Имате могућност да добијете хонорарни посао. Венера у другом пољу указује да ћете добити вредне поклоне, тако да се спремите за изненађења.

РИБЕ

Ви треба да искористите невероватну позицију планета у вашем знаку до 10. маја како бисте остварили већу зараду. Ово је догађај планетарни који се дешава не само једном у 12 година, него вам даје прилику да добијете оно што заслужујете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана