Zgrnuće brdo para: Evo kome stiže novac početkom iduće nedjelje

GS
Foto: Ilustracija

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a položaj planeta se mijenja, tako da će određeni horoskopski znakovi profitirati početkom iduće nedjelje, od 15. aprila.

Ukoliko se pitate ko će imati više novca naredne nedjelje, onda treba da znate da su to Bikovi, Ovnovi, Vodolije i Ribe.

OVAN

Ulazak retrogradnog Merkura u Ovna donosi vam poboljšanje finansijske situacije. To nije neki ogroman novac, ali je dovoljan da riješi postojeće probleme.

BIK

Već duže vrijeme niste bili finansijski stabilni, a sada se ta situacija mijenja. Venera u Ovnu ukazuje da će novac dolaziti isključivo na osnovu vašeg truda. To znači da je vreme da zahtijevate povišicu. Kako je u vašem znaku i Uran, ipak treba da vodite računa u šta ulažete novac, prenosi Najžena.

VODOLIJA

Od svih znakova zodijaka vama najviše prija planetarna gužva u Ribama. To znači da imate priliku da zaradite novac sa više strana. Imate mogućnost da dobijete honorarni posao. Venera u drugom polju ukazuje da ćete dobiti vredne poklone, tako da se spremite za iznenađenja.

RIBE

Vi treba da iskoristite neverovatnu poziciju planeta u vašem znaku do 10. maja kako biste ostvarili veću zaradu. Ovo je događaj planetarni koji se dešava ne samo jednom u 12 godina, nego vam daje priliku da dobijete ono što zaslužujete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana