Жене рођене у овим хороскопским знацима живе по својим правилима - Да ли сте међу њима?

srbijadanas.rs
Жене рођене у овим хороскопским знацима живе по својим правилима - Да ли сте међу њима?

Оне не прихватају правила која им друштво намеће

Ован

Њу је тешко испратити и подржати тај ниво енергије. Она је енергична, страствена, а није јој проблем да нађе другог када јој досади особа са којом је. С једне стране, она уопште не може да функционише кад није заљубљена, а опет јој свако брзо досади. Себе воли највише на свијету и тако се понаша. Стави то сваком партнеру до знања да не буде забуне послије. Њој није занимљив онај који је слабији од ње, па их зато и нема у њеном видокругу. Авантуриста је и ако јој неко није забаван стално, неће ни бити поред њега. Ова жена не поштује туђа правила, већ ствара своја!

Близанци

Овој жени је јако битно да буде вољена. Зато ако једна особа не задовољи критеријуме, можда то могу да ураде двије. Њој је све лакше него да се нервира и да се мучи поред неког ко је не чини срећном. Она је природно задовољна собом, зна колико вриједи, па увијек сматра да све може боље. Јако је интелигентна, комуникативна, али има ту ману да некад може да сједи на двије столице, што није баш добро. Послије напусти те двије особе и нађе трећу јер брзо схвати да није ни то занимљиво. Ријетко ко јој држи пажњу, па се не треба превише оптерећивати шта ће бити. Док је забавно са њом, сигурно је све у реду. Њој нису битне туђе приче, јер лако измисли неку своју да би поправила било какав скандал који се деси или је на помолу.

Шкорпија

Она је стално у неким везама, а скоро увијек су компликоване. Њој је секс јако битан. Све док не оствари стабилну везу или брак она даје све од себе, труди се, али никад није сигурна. Мушкарцу се увијек препушта потпуно. Све може, јер жели да зна да је све покушала, да је урадила све што је било до ње. Она јесте склона флерту, увијек има резерву, али много бира. Неће њу неко одабрати, него је она та која има моћ да заведе, да задржи или отера неког од себе. Авантуриста је, али не прича превише о свом животу, па може да изгледа смерно све док не избије неки скандал. Она никад нема намјеру да некога повриједи, али јој је лакше да уз много драме и скандал прекине неки однос, него на лијеп начин. Причају јој иза леђа, али она све то зна и није је брига.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана