Žene rođene u ovim horoskopskim znacima žive po svojim pravilima - Da li ste među njima?

srbijadanas.rs
Žene rođene u ovim horoskopskim znacima žive po svojim pravilima - Da li ste među njima?

One ne prihvataju pravila koja im društvo nameće

Ovan

Nju je teško ispratiti i podržati taj nivo energije. Ona je energična, strastvena, a nije joj problem da nađe drugog kada joj dosadi osoba sa kojom je. S jedne strane, ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a opet joj svako brzo dosadi. Sebe voli najviše na svijetu i tako se ponaša. Stavi to svakom partneru do znanja da ne bude zabune poslije. Njoj nije zanimljiv onaj koji je slabiji od nje, pa ih zato i nema u njenom vidokrugu. Avanturista je i ako joj neko nije zabavan stalno, neće ni biti pored njega. Ova žena ne poštuje tuđa pravila, već stvara svoja!

Blizanci

Ovoj ženi je jako bitno da bude voljena. Zato ako jedna osoba ne zadovolji kriterijume, možda to mogu da urade dvije. Njoj je sve lakše nego da se nervira i da se muči pored nekog ko je ne čini srećnom. Ona je prirodno zadovoljna sobom, zna koliko vrijedi, pa uvijek smatra da sve može bolje. Jako je inteligentna, komunikativna, ali ima tu manu da nekad može da sjedi na dvije stolice, što nije baš dobro. Poslije napusti te dvije osobe i nađe treću jer brzo shvati da nije ni to zanimljivo. Rijetko ko joj drži pažnju, pa se ne treba previše opterećivati šta će biti. Dok je zabavno sa njom, sigurno je sve u redu. Njoj nisu bitne tuđe priče, jer lako izmisli neku svoju da bi popravila bilo kakav skandal koji se desi ili je na pomolu.

Škorpija

Ona je stalno u nekim vezama, a skoro uvijek su komplikovane. Njoj je seks jako bitan. Sve dok ne ostvari stabilnu vezu ili brak ona daje sve od sebe, trudi se, ali nikad nije sigurna. Muškarcu se uvijek prepušta potpuno. Sve može, jer želi da zna da je sve pokušala, da je uradila sve što je bilo do nje. Ona jeste sklona flertu, uvijek ima rezervu, ali mnogo bira. Neće nju neko odabrati, nego je ona ta koja ima moć da zavede, da zadrži ili otera nekog od sebe. Avanturista je, ali ne priča previše o svom životu, pa može da izgleda smerno sve dok ne izbije neki skandal. Ona nikad nema namjeru da nekoga povrijedi, ali joj je lakše da uz mnogo drame i skandal prekine neki odnos, nego na lijep način. Pričaju joj iza leđa, ali ona sve to zna i nije je briga.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana