Жене рођене у ових пет знакова удају се за богаташе

ГС
Жене рођене у ових пет знакова удају се за богаташе

Упоређујући хороскопе, астролози су дошли до сазнања да се у одређеним знацима рађају богатији људи, а ако нису богати онда знају како добро да се удају или ожене.

Жене рођене у следећим хороскопским знаковима, ако се саме не обогате, то углавном постижу уз помоћ партнера. Ако је вјеровати звијездама рођене у ових пет знакова склоне су томе да се удају за богаташе. 

Бик

Бикови су познати по својој љубави према материјалном богатству. Они цијене сигурност и стабилност у животу, а то им могу обезбједити богати партнери.

Лав

Лавови воле бити у центру пажње и живјети живот пуним плућима. Богати партнери могу им пружити луксузан животни стил који ће им омогућити да блистају у друштву.

Вага

Ваге су врло друштвене и воле проводити вријеме с другим људима, а уз богате партнере добиће шансу за упознавање нових људи и дружење у престижним круговима.

Стријелац

Стријелчеви су познати по авантуристичкој природи и жељи за истраживањем свијета. Богати партнери могу им осигурати да пропутују свијет и искусе нове културе.

Јарац

Јарчеви су врло амбициозни. Они желе бити успјешни и пењати се по друштвеној љествици. Богати партнери могу им пружити финансијску подршку и прилику да се повежу с утицајним људима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана