Žene rođene u ovih pet znakova udaju se za bogataše

GS
Žene rođene u ovih pet znakova udaju se za bogataše

Upoređujući horoskope, astrolozi su došli do saznanja da se u određenim znacima rađaju bogatiji ljudi, a ako nisu bogati onda znaju kako dobro da se udaju ili ožene.

Žene rođene u sledećim horoskopskim znakovima, ako se same ne obogate, to uglavnom postižu uz pomoć partnera. Ako je vjerovati zvijezdama rođene u ovih pet znakova sklone su tome da se udaju za bogataše. 

Bik

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema materijalnom bogatstvu. Oni cijene sigurnost i stabilnost u životu, a to im mogu obezbjediti bogati partneri.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i živjeti život punim plućima. Bogati partneri mogu im pružiti luksuzan životni stil koji će im omogućiti da blistaju u društvu.

Vaga

Vage su vrlo društvene i vole provoditi vrijeme s drugim ljudima, a uz bogate partnere dobiće šansu za upoznavanje novih ljudi i druženje u prestižnim krugovima.

Strijelac

Strijelčevi su poznati po avanturističkoj prirodi i želji za istraživanjem svijeta. Bogati partneri mogu im osigurati da proputuju svijet i iskuse nove kulture.

Jarac

Jarčevi su vrlo ambiciozni. Oni žele biti uspješni i penjati se po društvenoj ljestvici. Bogati partneri mogu im pružiti finansijsku podršku i priliku da se povežu s uticajnim ljudima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana