Жене рођене у овим хороскопским знаковима једноставно зраче сексепилом

ГС
Foto: Илустрација

Ако сте се икада запитали зашто су неке жене мушкарцима једноставно привлачније од других, одговор на то доноси астрологија. Наиме, постоје неки хороскопски знакови који једноставно зраче сексепилом и привлачношћу, а управо у њима се рађају жене које најлакше освајају мушкарце.

Лав

Лавице одишу самопоуздањем, што већина мушкараца обожава код жена. Оне уживају у флерту и завођењу и најчешће су у центру пажње сваког друштва. Уз то, оне не трипују да “јака жена одбија мушкарце” јер знају да јака жена одбија слабе мушкарце, а то у суштини и нису мушкарци, па им не представља проблем. Неусупрот, показују своју јачину личности и знају да ће праву особу баш то очарати код њих.

Шкорпија

Жене рођене у овом знаку познате су по томе да излуђују фрајере својом сировом сексуалном енергијом којом опијају све око себе. Обично тачно знају шта желе, па ако на некога баце око у трену ће га освојити и нико их у том науму неће спријечити.

Стријелац

Одличан смисао за хумор којим увијек шармирају мушкарце једна је од главних карактеристика жена рођених у овом знаку. Жене Стријелци због тога најлакше склапају пријатељства с фрајерима, но обично то брзо прерасту у нешто више. Дјевојке у знаку Стријелца знају како да се шале на сопствени рачун и управо такве жене, које уживају у смијеху, без бриге око тога да ли им нос изгледа превелико кад се смију нити да ли ће им се од тога напрваити боре – такве жене су свима неодољиве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана