Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima jednostavno zrače seksepilom

GS
Foto: Ilustracija

Ako ste se ikada zapitali zašto su neke žene muškarcima jednostavno privlačnije od drugih, odgovor na to donosi astrologija. Naime, postoje neki horoskopski znakovi koji jednostavno zrače seksepilom i privlačnošću, a upravo u njima se rađaju žene koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem, što većina muškaraca obožava kod žena. One uživaju u flertu i zavođenju i najčešće su u centru pažnje svakog društva. Uz to, one ne tripuju da “jaka žena odbija muškarce” jer znaju da jaka žena odbija slabe muškarce, a to u suštini i nisu muškarci, pa im ne predstavlja problem. Neusuprot, pokazuju svoju jačinu ličnosti i znaju da će pravu osobu baš to očarati kod njih.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju frajere svojom sirovom seksualnom energijom kojom opijaju sve oko sebe. Obično tačno znaju šta žele, pa ako na nekoga bace oko u trenu će ga osvojiti i niko ih u tom naumu neće spriječiti.

Strijelac

Odličan smisao za humor kojim uvijek šarmiraju muškarce jedna je od glavnih karakteristika žena rođenih u ovom znaku. Žene Strijelci zbog toga najlakše sklapaju prijateljstva s frajerima, no obično to brzo prerastu u nešto više. Djevojke u znaku Strijelca znaju kako da se šale na sopstveni račun i upravo takve žene, koje uživaju u smijehu, bez brige oko toga da li im nos izgleda preveliko kad se smiju niti da li će im se od toga naprvaiti bore – takve žene su svima neodoljive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana