"Вјерност" им пише на челу: Ови хороскопски знаци не варају своје партнере

ГС
"Вјерност" им пише на челу: Ови хороскопски знаци не варају своје партнере

Хороскоп може да нам отркије доста тога о нечијој личности. Увијек се питамо, да ли је особа која нам се допада неко ко је поуздан, вјеран и жели дугу стабилну везу или је више окренута ка слободи и авантурама. Астролози су се позабавили овом темом и дошли су до закључка који хороскопски знаци су највјернији у вези.

Ово су пет вјерних хороскопских знакова.

1. Бик

Без обзира што за Бикове важи мишљење да их више занима удобност и материјална обезбјеђеност, ипак су им љубав и партнерска испуњеност најбитнији. Бикови су истински срећни само ако се осјећају вољено, заштићено и подржано од стране партнера. Миран и складан и уравнотежен однос им даје сигурност и стабилност. Ту лежи њихова истинска срећа.

2. Рак

Рак спада у најлојалније хороскопске знакове. Ракови су породични, постојани и великодушни. Умеју бити понекад себични, али су ипак ту увијек за своје вољене. Желе са једним партнером да буду до краја живота. Вјечити, непоправљиви романтици.

3. Девица

Девицесу стабилне у љубави. Не теже ка ватри, страсти и љубавницима. Потребна им је стабилност и искрена наклоност партнера. Девице су у исто време веома рационалне и осетљиве. Због тога се емотивно вежу за људе у које се заљубе и не помишљају да се венчају осим ако није искрена љубав у питању.

4. Вага

Вага жели озбиљну и дубоку повезаност. Ако пронађу праве партнере, никада не размишљају о неком другом или разводу. Ваге знају да буду дивни партнери и родитељи. Они су најуравнотеженији људи у породици и способни су на велике жртве да би усрећили друге. Цео живот мисле прије свега на друге, а тек онда на себе.

5. Јарац

Познато је колико су Јарчеви стабилни и самоувјерени , прорачунати, добро оријентисани у животу и вредни. За Јарчеве, породица је њихова визит карта. Поносни су на своју породицу. Јарчеви касније улазе у озбиљне партнерске воде зато што су избирљиви и треба им неко сличан њима. Не желе људе који имају другачији животни стил од њих.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана