"Vjernost" im piše na čelu: Ovi horoskopski znaci ne varaju svoje partnere

GS
"Vjernost" im piše na čelu: Ovi horoskopski znaci ne varaju svoje partnere

Horoskop može da nam otrkije dosta toga o nečijoj ličnosti. Uvijek se pitamo, da li je osoba koja nam se dopada neko ko je pouzdan, vjeran i želi dugu stabilnu vezu ili je više okrenuta ka slobodi i avanturama. Astrolozi su se pozabavili ovom temom i došli su do zaključka koji horoskopski znaci su najvjerniji u vezi.

Ovo su pet vjernih horoskopskih znakova.

1. Bik

Bez obzira što za Bikove važi mišljenje da ih više zanima udobnost i materijalna obezbjeđenost, ipak su im ljubav i partnerska ispunjenost najbitniji. Bikovi su istinski srećni samo ako se osjećaju voljeno, zaštićeno i podržano od strane partnera. Miran i skladan i uravnotežen odnos im daje sigurnost i stabilnost. Tu leži njihova istinska sreća.

2. Rak

Rak spada u najlojalnije horoskopske znakove. Rakovi su porodični, postojani i velikodušni. Umeju biti ponekad sebični, ali su ipak tu uvijek za svoje voljene. Žele sa jednim partnerom da budu do kraja života. Vječiti, nepopravljivi romantici.

3. Devica

Devicesu stabilne u ljubavi. Ne teže ka vatri, strasti i ljubavnicima. Potrebna im je stabilnost i iskrena naklonost partnera. Device su u isto vreme veoma racionalne i osetljive. Zbog toga se emotivno vežu za ljude u koje se zaljube i ne pomišljaju da se venčaju osim ako nije iskrena ljubav u pitanju.

4. Vaga

Vaga želi ozbiljnu i duboku povezanost. Ako pronađu prave partnere, nikada ne razmišljaju o nekom drugom ili razvodu. Vage znaju da budu divni partneri i roditelji. Oni su najuravnoteženiji ljudi u porodici i sposobni su na velike žrtve da bi usrećili druge. Ceo život misle prije svega na druge, a tek onda na sebe.

5. Jarac

Poznato je koliko su Jarčevi stabilni i samouvjereni , proračunati, dobro orijentisani u životu i vredni. Za Jarčeve, porodica je njihova vizit karta. Ponosni su na svoju porodicu. Jarčevi kasnije ulaze u ozbiljne partnerske vode zato što su izbirljivi i treba im neko sličan njima. Ne žele ljude koji imaju drugačiji životni stil od njih.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana