Венера је овог јуна у Бику, а за ова четири знака то доноси драматичне преокрете

ГС
Foto: Илустрација

Сваким даном планете нам показују да наш животни пут може бити чаробан.

Лепршави јун почиње са Венером у знаку Бика, која доноси изненадне љубави, неочекивани преокрет у нашим животима, спој неспојивог, љубав која године не броји, као и окретање ка материјалној стабилности… Највећи ризик овог мјесеца биће брзоплета улагања!

Важно је да напоменемо да се утицај Венере односи највише на Ракове, Овнове, Лавове и Шкорпије, они ће најјачим интезитетом осјетити овај транзит Венере кроз знак Бика, до те мјере да ће промијенити одређене ставове и одлуке.

Хороскоп за сваки знак Зодијака током Венере у Бику доноси нам астролог Барбара Башић, пише Блиц.

Овнови могу коначно да чују глас своје душе, шта им поручује као и јачање става према свакодневници. Имате прилику да не изгубите себе у овим чудним околностима, ваша снага и воља се коначно показују. Пронађите свој разлог за свакодневни осмјех.

Бикови, Венера се у свом сједишту лијепо осјећа, али не доноси турбуленцију, већ коначно мир. Ово, ипак, важи само за оне Бикове који науче да препознају поруке своје владарке Венере која говори о самовредновању. БИкови имају шансу да унесу мир у свој живот и без много промјена наставе у лаганом ритму.

Близанцима рођендански мјесец пролази кроз пјесму, окружени су пријатељима, јер Венера у БИку, свакако појачава жељу за хедонизмом који је љековит.

Ракови, миљеници мјесеца јуна, хајде покажите свима оно што осјећате, смијте се, слободно покажите срећу. Љубав је на помолу, неочекивана и необична. Пронађите своју талију, особа супротног пола која је ових дана у вашој близини биће вам покретач и окидач за велике промјене. Ваш труд коначно добија смисао, излазите из фазе лоших околности, из фазе лошег и токсичног окружења, коначно долази оно сто сте годинама жељели.

Лавови, само јаком дисциплином долазите до резултата. Одличан период за путовања, док се за љубав сада чекају бољи дани. Не очајавајте ако не иде све онако како ви желите јер је потребно да прође вријеме за квалитетне резултате. Све што је брзо то нема вриједност.

Дјевице имају свој плес са овом Венером у Бику, коначно могу ствари преокренути у своју корист. Искористите Венерину лепезу талената коју вам пружа, па заокружите неки започети курс до краја, започните читање неке квалитетне литературе, одвојите вријеме само за себе.

Ваге, није лако увијек бити на врху, потребан је огроман труд да одржите исту позицију дуже вријеме. У овом периоду појавиће се доста ривала на вашем каријерном путу. Потребно је бити потпуно концентрисан и усмјерен само на свој рад, на себе максимално, како би из овог транзита изашли безболније за ваше самопоуздање.

Шкорпија са највише потенцијала, са најјачом заводничком енергијом потпомогнута Венером себи отвара нова врата, и неминовно долази циклус успјеха.

Стријелац ће са Венером добити и више него што је очекивао. Највиче радости долази кроз породични аспект. Стријелчеви ће схватити суштину живота и на најбољи начин ће планирати живот, овај период је одличан за дугорочне планове који ће их винути високо. Сваки Стријелац има своје дијете у себи које се игра, сада то дијете може бити уплашено од неких промјена јер Венера тражи ипак рационалне потезе, без много емоција- Чувајте се повређивања од стране других.

Јарчеви су у фази реновирања, како себе тако и свог животног простора. Можете успјешно промијенити имиџ, бар дијелом, као и животни простор оплеменити неким јаким бојама. Сада Јарчеви први пут са Венером у Бику могу себи да дају мало слободе да се откаче, да буду дјетињасти иако им то никако не иде уз карактер.

Водолије су окружене људима, храном и пићем и јако им је добро. Обратити пажњу на здравље управо због превише славља у овом периоду. Водолије су увијек насмијане, али ће осјетити ко се њима искрено осмјехује а ко не. Водолије, сада је вријеме да ревидирате свој однос са пријатељима ида коначно ослободите списак од токсичних људи.

Рибе плове ужурбано својим морем. Код њих је збрка, борба добра и зла. Борба између светице и ђаволице. Бићете допадљиви људима са којима радите, опрезни будите ако се љубав догоди у пословном окружењу. Вријеме је за велике промјене, вријеме је да се изађе из тешких односа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана