Venera je ovog juna u Biku, a za ova četiri znaka to donosi dramatične preokrete

GS
Foto: Ilustracija

Svakim danom planete nam pokazuju da naš životni put može biti čaroban.

Lepršavi jun počinje sa Venerom u znaku Bika, koja donosi iznenadne ljubavi, neočekivani preokret u našim životima, spoj nespojivog, ljubav koja godine ne broji, kao i okretanje ka materijalnoj stabilnosti… Najveći rizik ovog mjeseca biće brzopleta ulaganja!

Važno je da napomenemo da se uticaj Venere odnosi najviše na Rakove, Ovnove, Lavove i Škorpije, oni će najjačim intezitetom osjetiti ovaj tranzit Venere kroz znak Bika, do te mjere da će promijeniti određene stavove i odluke.

Horoskop za svaki znak Zodijaka tokom Venere u Biku donosi nam astrolog Barbara Bašić, piše Blic.

Ovnovi mogu konačno da čuju glas svoje duše, šta im poručuje kao i jačanje stava prema svakodnevnici. Imate priliku da ne izgubite sebe u ovim čudnim okolnostima, vaša snaga i volja se konačno pokazuju. Pronađite svoj razlog za svakodnevni osmjeh.

Bikovi, Venera se u svom sjedištu lijepo osjeća, ali ne donosi turbulenciju, već konačno mir. Ovo, ipak, važi samo za one Bikove koji nauče da prepoznaju poruke svoje vladarke Venere koja govori o samovrednovanju. BIkovi imaju šansu da unesu mir u svoj život i bez mnogo promjena nastave u laganom ritmu.

Blizancima rođendanski mjesec prolazi kroz pjesmu, okruženi su prijateljima, jer Venera u BIku, svakako pojačava želju za hedonizmom koji je ljekovit.

Rakovi, miljenici mjeseca juna, hajde pokažite svima ono što osjećate, smijte se, slobodno pokažite sreću. Ljubav je na pomolu, neočekivana i neobična. Pronađite svoju taliju, osoba suprotnog pola koja je ovih dana u vašoj blizini biće vam pokretač i okidač za velike promjene. Vaš trud konačno dobija smisao, izlazite iz faze loših okolnosti, iz faze lošeg i toksičnog okruženja, konačno dolazi ono sto ste godinama željeli.

Lavovi, samo jakom disciplinom dolazite do rezultata. Odličan period za putovanja, dok se za ljubav sada čekaju bolji dani. Ne očajavajte ako ne ide sve onako kako vi želite jer je potrebno da prođe vrijeme za kvalitetne rezultate. Sve što je brzo to nema vrijednost.

Djevice imaju svoj ples sa ovom Venerom u Biku, konačno mogu stvari preokrenuti u svoju korist. Iskoristite Venerinu lepezu talenata koju vam pruža, pa zaokružite neki započeti kurs do kraja, započnite čitanje neke kvalitetne literature, odvojite vrijeme samo za sebe.

Vage, nije lako uvijek biti na vrhu, potreban je ogroman trud da održite istu poziciju duže vrijeme. U ovom periodu pojaviće se dosta rivala na vašem karijernom putu. Potrebno je biti potpuno koncentrisan i usmjeren samo na svoj rad, na sebe maksimalno, kako bi iz ovog tranzita izašli bezbolnije za vaše samopouzdanje.

Škorpija sa najviše potencijala, sa najjačom zavodničkom energijom potpomognuta Venerom sebi otvara nova vrata, i neminovno dolazi ciklus uspjeha.

Strijelac će sa Venerom dobiti i više nego što je očekivao. Najviče radosti dolazi kroz porodični aspekt. Strijelčevi će shvatiti suštinu života i na najbolji način će planirati život, ovaj period je odličan za dugoročne planove koji će ih vinuti visoko. Svaki Strijelac ima svoje dijete u sebi koje se igra, sada to dijete može biti uplašeno od nekih promjena jer Venera traži ipak racionalne poteze, bez mnogo emocija- Čuvajte se povređivanja od strane drugih.

Jarčevi su u fazi renoviranja, kako sebe tako i svog životnog prostora. Možete uspješno promijeniti imidž, bar dijelom, kao i životni prostor oplemeniti nekim jakim bojama. Sada Jarčevi prvi put sa Venerom u Biku mogu sebi da daju malo slobode da se otkače, da budu djetinjasti iako im to nikako ne ide uz karakter.

Vodolije su okružene ljudima, hranom i pićem i jako im je dobro. Obratiti pažnju na zdravlje upravo zbog previše slavlja u ovom periodu. Vodolije su uvijek nasmijane, ali će osjetiti ko se njima iskreno osmjehuje a ko ne. Vodolije, sada je vrijeme da revidirate svoj odnos sa prijateljima ida konačno oslobodite spisak od toksičnih ljudi.

Ribe plove užurbano svojim morem. Kod njih je zbrka, borba dobra i zla. Borba između svetice i đavolice. Bićete dopadljivi ljudima sa kojima radite, oprezni budite ako se ljubav dogodi u poslovnom okruženju. Vrijeme je za velike promjene, vrijeme je da se izađe iz teških odnosa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana