Велики седмични хороскоп: Ко ће своју будућност ставити на коцку, а  ко ће се покренути са мртве тачке

ГС
Велики седмични хороскоп: Ко ће своју будућност ставити на коцку, а  ко ће се покренути са мртве тачке

Сазнајте шта вам доноси хороскоп за ову седмицу и да ли ће вам звијезде бити наклоњене.

Ево шта може да очекује сваки знак Зодијака од 15. до 21. априла 2024. године:

ОВАН

Недјељни хороскоп каже да ће Овнови ове седмице успјети да своју позитивну енергију усмјере ка стварима које су заиста важне. Истичу своје квалитете на послу и то ће им користити. Могли би чак да добију повишицу. Што се љубави тиче, слободни добијају мјешовите сигнале. Они који су већ у вези вјероватно ће имати пар свађа. Отворена комуникација је кључна у овом периоду. Најбољи дани су им сриједа и четвртак.

БИК

Биковима се савјетује да размотре нове могућности за раст каријере. Вјештине које показују подстаћи ће их да се укључе у све више нових пројеката који ће у њима пробудити ентузијазам. Могуће је да ће бити принуђени да се одрекну неких прихода и тако будућност ставити на коцку. Што се тиче љубавних односа, Бикови су ове недјеље у центру пажње. Дубоки и искрени разговори са партнером их очекују свакодневно. Најбољи дани су им понедјељак и субота.

БЛИЗАНЦИ

Близанци се ове недјеље фокусирају на постављање јасних циљева у каријери. Планови стављени на папир сада ће се покренути с мртве тачке и почети да се реализују. Кључ успјеха за Близанце је организација. Нове инвестиције су на помолу. У везама су могући сукоби са партнером, али ситни неспоразуми ће се лако ријешити успут. Савјет Близанцима је да буду стрпљиви. Најбољи дани су им уторак и недјеља.

РАК

Недјељни хороскоп од 15. до 21. априла 2024. године каже да ће Ракови сасвим неочекивано започети сарадњу са особама за које нису ни слутили да ће их икада упознати. Ова сарадња ће бити плодоносна, размјењиваће идеје и на крају ће се осјећати веома добро, инспирисано за нове побједе. Што се новца тиче, треба да буду опрезни. Ова недјеља је за љубав веома осјетљива, Ракови су веома рањиви. Отворена комуникација са партнером је лијек. Најбољи дани су им четвртак и недјеља.

ЛАВ

Лавови су ове недјеље фокусирани на каријеру. Искористите овај тренутак да се докажете на новим пројектима и предложите креативна рјешења. Наглашена је могућност за раст и развој. Лавови су отворени за новчана улагања која ће бити, испоставиће се, поприлично исплатива. У љубави, заузети уживају у стабилности и хармонији у вези. Слободни проводе доста времена у друштву занимљиве особе. Најбољи дани су им сриједа и четвртак.

ДЈЕВИЦА

Дјевице ће бити посебно опрезне ове недјеље, посебно кад је ријеч о финансијама. Гледаће да уштеде сваки динар. Биће им мало напорно, али ће на крају бити веома задовољне јер ће олакшати наредни период када имају планиране издатке. У љубави ће се појавити нове прилике и познанства. Охрабрите се да покажете симпатије, звијезде вам савјетују да уживате у сваком тренутку. Најбољи дани су вам понедјељак и субота.

ВАГА

Недјељни хороскоп од 15. до 21. априла 2024. године каже да ће Ваге ове седмице добити заслужене похвале на послу. Отварају им се врата за раст. Такође, ово је период када ће бити фокусирани на сопствене пројекте, али потрудиће се да докажу да могу више. Није искључено повећање плате. У везама ће бити склони да анализирају и процјењују сваки дан који проводе са партнером и то би могло да доведе до неспоразума. Најбољи дани биће им четвртак и петак.

ШКОРПИЈА

Шкорпије су ове седмице веома опрезне! Биће изузетно пажљиве према колегама са којима блиско сарађују, мало је рећи да у њих немају повјерења. Што се новца тиче, ово је повољан период, појавиће се неке прилике за улагања које би могле да буду и те како уносне. Савјет звијезда је да их не одбацују олако. На љубавном пољу, код заузетих се јављају тензије у вези, а једини рјешење је проналажен је компромиса са партнером. Најбољи дани су им уторак и субота.

СТРИЈЕЛАЦ

Стријелчеви су иначе веома страствени према ономе што раде и није ријеткост да својим ентузијазмом инспиришу људе око себе. Ово је добра седмица за новац, прилике су на сваком кораку, а припадници овог знака ће мудро управљати финансијама. Што се љубави тиче, заузети су на седмом небу. Уживају у хармонији и стабилности. Савјет звијезда је да одвоје вријеме и проведу квалитетне тренутке са вољеном особом и уживају у искреним емоцијама. Најбољи дани су им петак и субота.

ЈАРАЦ

Јарчеви и те како знају како да се поставе на послу, шта је приоритет и како да се понашају када је потребно да буду одлучни и заузму став. Ипак, ова седмица ће донети бриге кад је ријеч о финансијама. Биће принуђени да преиспитају своје планове за будућност. Дугорочна улагања су њихова шанса. У везама им се савјетује да буду отворени за искрену комуникацију и пажљиви према захтјевима партнера. Најбољи дани су им четвртак и петак.

ВОДОЛИЈА

Водолије су отворене за нове могућности и промјене. Очекују их приватни изазови, али ће се показати веома мудри у управљању сопственим трошковима. Однос са животним партнером ће се развити, више ћете се посветити новим обавезама и заједнички радити на рјешењу проблема. Ово ће вас зближити. Слободни ће бити веома пажљиви како изражавају емоције. Расположени су да истражују “нове територије”. Најбољи дани су им уторак и недјеља.

РИБЕ

Недјељни хороскоп од 15. до 21. априла 2024. године каже да ће рођени у знаку Рибе добити признање и поштовање на послу, а све због тога што ће бити веома енергични и страствени на пројекту који им је повјерен. Ове седмице су веома пажљиви кад троше новац и окрећу се штедњи, што би могло да на њих дјелује мало фрустрирајуће. Квалитетно вијреме са вољеном особом помаже им да забораве на проблеме. Најбољи дани су им понедјељак и уторак, пише stil/mondo.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана