Veliki sedmični horoskop: Ko će svoju budućnost staviti na kocku, a  ko će se pokrenuti sa mrtve tačke

GS
Veliki sedmični horoskop: Ko će svoju budućnost staviti na kocku, a  ko će se pokrenuti sa mrtve tačke

Saznajte šta vam donosi horoskop za ovu sedmicu i da li će vam zvijezde biti naklonjene.

Evo šta može da očekuje svaki znak Zodijaka od 15. do 21. aprila 2024. godine:

OVAN

Nedjeljni horoskop kaže da će Ovnovi ove sedmice uspjeti da svoju pozitivnu energiju usmjere ka stvarima koje su zaista važne. Ističu svoje kvalitete na poslu i to će im koristiti. Mogli bi čak da dobiju povišicu. Što se ljubavi tiče, slobodni dobijaju mješovite signale. Oni koji su već u vezi vjerovatno će imati par svađa. Otvorena komunikacija je ključna u ovom periodu. Najbolji dani su im srijeda i četvrtak.

BIK

Bikovima se savjetuje da razmotre nove mogućnosti za rast karijere. Vještine koje pokazuju podstaći će ih da se uključe u sve više novih projekata koji će u njima probuditi entuzijazam. Moguće je da će biti prinuđeni da se odreknu nekih prihoda i tako budućnost staviti na kocku. Što se tiče ljubavnih odnosa, Bikovi su ove nedjelje u centru pažnje. Duboki i iskreni razgovori sa partnerom ih očekuju svakodnevno. Najbolji dani su im ponedjeljak i subota.

BLIZANCI

Blizanci se ove nedjelje fokusiraju na postavljanje jasnih ciljeva u karijeri. Planovi stavljeni na papir sada će se pokrenuti s mrtve tačke i početi da se realizuju. Ključ uspjeha za Blizance je organizacija. Nove investicije su na pomolu. U vezama su mogući sukobi sa partnerom, ali sitni nesporazumi će se lako riješiti usput. Savjet Blizancima je da budu strpljivi. Najbolji dani su im utorak i nedjelja.

RAK

Nedjeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2024. godine kaže da će Rakovi sasvim neočekivano započeti saradnju sa osobama za koje nisu ni slutili da će ih ikada upoznati. Ova saradnja će biti plodonosna, razmjenjivaće ideje i na kraju će se osjećati veoma dobro, inspirisano za nove pobjede. Što se novca tiče, treba da budu oprezni. Ova nedjelja je za ljubav veoma osjetljiva, Rakovi su veoma ranjivi. Otvorena komunikacija sa partnerom je lijek. Najbolji dani su im četvrtak i nedjelja.

LAV

Lavovi su ove nedjelje fokusirani na karijeru. Iskoristite ovaj trenutak da se dokažete na novim projektima i predložite kreativna rješenja. Naglašena je mogućnost za rast i razvoj. Lavovi su otvoreni za novčana ulaganja koja će biti, ispostaviće se, poprilično isplativa. U ljubavi, zauzeti uživaju u stabilnosti i harmoniji u vezi. Slobodni provode dosta vremena u društvu zanimljive osobe. Najbolji dani su im srijeda i četvrtak.

DJEVICA

Djevice će biti posebno oprezne ove nedjelje, posebno kad je riječ o finansijama. Gledaće da uštede svaki dinar. Biće im malo naporno, ali će na kraju biti veoma zadovoljne jer će olakšati naredni period kada imaju planirane izdatke. U ljubavi će se pojaviti nove prilike i poznanstva. Ohrabrite se da pokažete simpatije, zvijezde vam savjetuju da uživate u svakom trenutku. Najbolji dani su vam ponedjeljak i subota.

VAGA

Nedjeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2024. godine kaže da će Vage ove sedmice dobiti zaslužene pohvale na poslu. Otvaraju im se vrata za rast. Takođe, ovo je period kada će biti fokusirani na sopstvene projekte, ali potrudiće se da dokažu da mogu više. Nije isključeno povećanje plate. U vezama će biti skloni da analiziraju i procjenjuju svaki dan koji provode sa partnerom i to bi moglo da dovede do nesporazuma. Najbolji dani biće im četvrtak i petak.

ŠKORPIJA

Škorpije su ove sedmice veoma oprezne! Biće izuzetno pažljive prema kolegama sa kojima blisko sarađuju, malo je reći da u njih nemaju povjerenja. Što se novca tiče, ovo je povoljan period, pojaviće se neke prilike za ulaganja koje bi mogle da budu i te kako unosne. Savjet zvijezda je da ih ne odbacuju olako. Na ljubavnom polju, kod zauzetih se javljaju tenzije u vezi, a jedini rješenje je pronalažen je kompromisa sa partnerom. Najbolji dani su im utorak i subota.

STRIJELAC

Strijelčevi su inače veoma strastveni prema onome što rade i nije rijetkost da svojim entuzijazmom inspirišu ljude oko sebe. Ovo je dobra sedmica za novac, prilike su na svakom koraku, a pripadnici ovog znaka će mudro upravljati finansijama. Što se ljubavi tiče, zauzeti su na sedmom nebu. Uživaju u harmoniji i stabilnosti. Savjet zvijezda je da odvoje vrijeme i provedu kvalitetne trenutke sa voljenom osobom i uživaju u iskrenim emocijama. Najbolji dani su im petak i subota.

JARAC

Jarčevi i te kako znaju kako da se postave na poslu, šta je prioritet i kako da se ponašaju kada je potrebno da budu odlučni i zauzmu stav. Ipak, ova sedmica će doneti brige kad je riječ o finansijama. Biće prinuđeni da preispitaju svoje planove za budućnost. Dugoročna ulaganja su njihova šansa. U vezama im se savjetuje da budu otvoreni za iskrenu komunikaciju i pažljivi prema zahtjevima partnera. Najbolji dani su im četvrtak i petak.

VODOLIJA

Vodolije su otvorene za nove mogućnosti i promjene. Očekuju ih privatni izazovi, ali će se pokazati veoma mudri u upravljanju sopstvenim troškovima. Odnos sa životnim partnerom će se razviti, više ćete se posvetiti novim obavezama i zajednički raditi na rješenju problema. Ovo će vas zbližiti. Slobodni će biti veoma pažljivi kako izražavaju emocije. Raspoloženi su da istražuju “nove teritorije”. Najbolji dani su im utorak i nedjelja.

RIBE

Nedjeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2024. godine kaže da će rođeni u znaku Ribe dobiti priznanje i poštovanje na poslu, a sve zbog toga što će biti veoma energični i strastveni na projektu koji im je povjeren. Ove sedmice su veoma pažljivi kad troše novac i okreću se štednji, što bi moglo da na njih djeluje malo frustrirajuće. Kvalitetno vijreme sa voljenom osobom pomaže im da zaborave na probleme. Najbolji dani su im ponedjeljak i utorak, piše stil/mondo.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana