Вечерас је пун Мјесец, зову га Вучји: На ова четири знака имаће велики утицај

mondo.rs
Foto: Илустрација

Први пун Мјесец у 2022. години десиће се између 17. и 18. јануара, а познат је и као Вучји Мјесец, због старог вјеровања да се у овом периоду чује завијање вукова због глади током хладних, зимских мјесеци.

Овај период биће обојен израженим емоцијама и осјетљивошћу, што није ни чудо с обзиром на то да долази у Раку.

Пун Мјесец утиче на све знакове Зодијака, а посебно на ова четири:

ОВАН

Ово је период у коме ћете више него икада раније осјећати носталгију, а присјетићете се и тешких тренутака из прошлости. Покушајте да не утонете у сету, већ преиспитајте своју садашњост - чега то треба да се ослободите и какав вам то терет прошлости не да да напредујете? Ослободите свој животни простор за оно што заиста волите и чини вас срећним.

РАК

Ово је период у коме ћете коначно одморити од бриге о другима и посветити се себи! Пун Мјесец донијеће вам самосвијест и оснажиће ваша увјерења и самопоуздање. Зато није тренутак да сумњате у себе или осјећате кривицу, све што емитујете у овим данима вишеструко ће се појачати.

ЛАВ

Обожавате забаву, али овај пун Мјесец од вас тражи да будете озбиљни и да преиспитате своје емоције и осјећања. Дозволите себи да будете њежни и "меки", не обуздавајте своје емоције. Вашем емотивном дијелу потребно је да добије пажњу.

СТРИЈЕЛАЦ

Овај период обиљежиће велика гужва и пуно обавеза у вашем животу. У свом том лудилу морате пронаћи времена да напуните батерије и опустите се. Ован пун Мјесец од вас буквално захтјева да застанете и издвојите мало времена за размишљање. Фокусирајте на све оно што желите да промијените код себе и почните коначно да радите на томе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана