Večeras je pun Mjesec, zovu ga Vučji: Na ova četiri znaka imaće veliki uticaj

mondo.rs
Foto: Ilustracija

Prvi pun Mjesec u 2022. godini desiće se između 17. i 18. januara, a poznat je i kao Vučji Mjesec, zbog starog vjerovanja da se u ovom periodu čuje zavijanje vukova zbog gladi tokom hladnih, zimskih mjeseci.

Ovaj period biće obojen izraženim emocijama i osjetljivošću, što nije ni čudo s obzirom na to da dolazi u Raku.

Pun Mjesec utiče na sve znakove Zodijaka, a posebno na ova četiri:

OVAN

Ovo je period u kome ćete više nego ikada ranije osjećati nostalgiju, a prisjetićete se i teških trenutaka iz prošlosti. Pokušajte da ne utonete u setu, već preispitajte svoju sadašnjost - čega to treba da se oslobodite i kakav vam to teret prošlosti ne da da napredujete? Oslobodite svoj životni prostor za ono što zaista volite i čini vas srećnim.

RAK

Ovo je period u kome ćete konačno odmoriti od brige o drugima i posvetiti se sebi! Pun Mjesec donijeće vam samosvijest i osnažiće vaša uvjerenja i samopouzdanje. Zato nije trenutak da sumnjate u sebe ili osjećate krivicu, sve što emitujete u ovim danima višestruko će se pojačati.

LAV

Obožavate zabavu, ali ovaj pun Mjesec od vas traži da budete ozbiljni i da preispitate svoje emocije i osjećanja. Dozvolite sebi da budete nježni i "meki", ne obuzdavajte svoje emocije. Vašem emotivnom dijelu potrebno je da dobije pažnju.

STRIJELAC

Ovaj period obilježiće velika gužva i puno obaveza u vašem životu. U svom tom ludilu morate pronaći vremena da napunite baterije i opustite se. Ovan pun Mjesec od vas bukvalno zahtjeva da zastanete i izdvojite malo vremena za razmišljanje. Fokusirajte na sve ono što želite da promijenite kod sebe i počnite konačno da radite na tome.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana