Ваге од посла не знају гдје ће, док ове самце очекује сусрет из романтичних филмова

ГС
Ваге од посла не знају гдје ће, док ове самце очекује сусрет из романтичних филмова

Бикови, пун Мјесец доноси вам прилику за обнављање романтичних осјећања.

Период је повољан за јачање веза и друштвених активности. Изразите своја осјећања. Ваге, баланс између професионалног и приватног је важан. Немојте занемаривати једно због другог. Не дозволите да посао преузме контролу.

У суботу, 24. фебруара 2024. године, у 00:49х дешава се Сњежни пун Мјесец у Дјевици. и доноси талас енергије који додирује сваки дио наших живота – љубав, каријеру, посао и здравље!

Погледајмо како ће сваки знак хороскопа осјетити његов утицај!

Ован

Љубав: Можете да очекујете изазове у комуникацији. Искористите овај период за рјешавање неријешених питања са партнером. Емоције су интензивне. Вријеме је за разријешавање нејасних осјећања.

Каријера и посао: Будите спремни на изазове на радном мјесту. Детаљи и организација ће вам бити кључни за успјех. Добра организација и перфекционизам доносе вам похвале надређених. Детаљи су кључни.

Здравље: Вријеме је за детоксикацију и почетак здравих навика. Припазите на стрес. Пронађите вријеме за одмор и опуштање. Поведите рачуна о исхрани и дајте себи вријеме за одмор.

Бик

Љубав: Пун Мјесец вам пружа прилику за обнављање романтичних осјећања. Период је повољан за јачање веза и друштвених активности. Изразите своја осјећања.

Каријера и посао: Финансијска стабилност је наглашена, добар је тренутак за финансијско планирање. Будите мудри са улагањима. Могући су неочекивани приливи новца, немојте занемаривати прилике.

Здравље: Обратите пажњу на исхрану и редовну физичку активност. Ментална релаксација је такође битна – пробајте медитацију.

Близанци

Љубав: Комуникација са вољеном особом ће бити кључна. Избјегавајте неспоразуме отвореним разговором. Самци могу пронаћи занимљиву особу у свом блиском окружењу. Неочекивани сусрети могу резултирати новом везом. Будите отворени.

Каријера и посао: Креативност вам је на врхунцу. Искористите то за иновације у послу. Можда ћете се осјећати преоптерећени, али вријеме је за делегирање задатака.

Здравље: Дајте себи простора за менталну регенерацију и пронађите вријеме за опуштање. Активност је ваш пријатељ. Кретање подстиче добро расположење.

Рак

Љубав: Емотивни односи постају интензивнији. Важно је задржати искреност и отвореност.

Каријера и посао: Сарадња и комуникација са колегама доносе успјех. Тежите тимском раду. Домаћи пројекти или породични посао долазе у фокус.

Здравље: Емоционално здравље захтијева додатну пажњу. Пронађите вријеме за своје унутрашње ја. Вријеме је за детоксикацију, физичку и емоционалну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана