Vage od posla ne znaju gdje će, dok ove samce očekuje susret iz romantičnih filmova

GS
Vage od posla ne znaju gdje će, dok ove samce očekuje susret iz romantičnih filmova

Bikovi, pun Mjesec donosi vam priliku za obnavljanje romantičnih osjećanja.

Period je povoljan za jačanje veza i društvenih aktivnosti. Izrazite svoja osjećanja. Vage, balans između profesionalnog i privatnog je važan. Nemojte zanemarivati jedno zbog drugog. Ne dozvolite da posao preuzme kontrolu.

U subotu, 24. februara 2024. godine, u 00:49h dešava se Snježni pun Mjesec u Djevici. i donosi talas energije koji dodiruje svaki dio naših života – ljubav, karijeru, posao i zdravlje!

Pogledajmo kako će svaki znak horoskopa osjetiti njegov uticaj!

Ovan

Ljubav: Možete da očekujete izazove u komunikaciji. Iskoristite ovaj period za rješavanje neriješenih pitanja sa partnerom. Emocije su intenzivne. Vrijeme je za razriješavanje nejasnih osjećanja.

Karijera i posao: Budite spremni na izazove na radnom mjestu. Detalji i organizacija će vam biti ključni za uspjeh. Dobra organizacija i perfekcionizam donose vam pohvale nadređenih. Detalji su ključni.

Zdravlje: Vrijeme je za detoksikaciju i početak zdravih navika. Pripazite na stres. Pronađite vrijeme za odmor i opuštanje. Povedite računa o ishrani i dajte sebi vrijeme za odmor.

Bik

Ljubav: Pun Mjesec vam pruža priliku za obnavljanje romantičnih osjećanja. Period je povoljan za jačanje veza i društvenih aktivnosti. Izrazite svoja osjećanja.

Karijera i posao: Finansijska stabilnost je naglašena, dobar je trenutak za finansijsko planiranje. Budite mudri sa ulaganjima. Mogući su neočekivani prilivi novca, nemojte zanemarivati prilike.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i redovnu fizičku aktivnost. Mentalna relaksacija je takođe bitna – probajte meditaciju.

Blizanci

Ljubav: Komunikacija sa voljenom osobom će biti ključna. Izbjegavajte nesporazume otvorenim razgovorom. Samci mogu pronaći zanimljivu osobu u svom bliskom okruženju. Neočekivani susreti mogu rezultirati novom vezom. Budite otvoreni.

Karijera i posao: Kreativnost vam je na vrhuncu. Iskoristite to za inovacije u poslu. Možda ćete se osjećati preopterećeni, ali vrijeme je za delegiranje zadataka.

Zdravlje: Dajte sebi prostora za mentalnu regeneraciju i pronađite vrijeme za opuštanje. Aktivnost je vaš prijatelj. Kretanje podstiče dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Emotivni odnosi postaju intenzivniji. Važno je zadržati iskrenost i otvorenost.

Karijera i posao: Saradnja i komunikacija sa kolegama donose uspjeh. Težite timskom radu. Domaći projekti ili porodični posao dolaze u fokus.

Zdravlje: Emocionalno zdravlje zahtijeva dodatnu pažnju. Pronađite vrijeme za svoje unutrašnje ja. Vrijeme je za detoksikaciju, fizičku i emocionalnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana