У посљедње вријеме сањате животиње? Ништа необично за новонасталу ситуацију

Агенције
У посљедње вријеме сањате животиње? Ништа необично за новонасталу ситуацију

Дивље животиње су животиње које живе у свом природном станишту далеко од људи који их лове ради спорта и исхране.

Ако у сну видите дивље животиње, то означава да ћете се суочити са вашим страховима. Често сте на корак од остварења ваших жеља када на сцену ступају сумње и ваша несигурност. Схватићете да сте због тога пропустили многе лијепе ствари у животу што је страшније и од самог неуспјеха. Покушаћете да промјените ту лошу особину и да више уживате у ономе што имате. Требаће вам времена да се промјените, али и само препознавање проблема је велики корак ка његовом ријешавању.

Када сањате дивље животиње у кавезу, то имплицира да ћете побједити ваше непријатеље. Трудите се да први не започињете сукобе, али ако вас неко нападне, не остајете му дужни. Могуће је да ће неко од колега покушати да вам напакости на шта ћете ви изнети чињенице које ће доказати да се у праву. Највише волите када покажете супериорност на интелектуалном нивоу и када противнике побједите њиховим оружјем.

Сањати да бјежите од дивљих животиња указује да нисте дорасли обавези коју сте преузели на себе. Вјероватно сте се ухватили у коштац са проблемом који захтијева искуство и зрелост коју ви немате. Ово вам може послужити као корисна лекција која ће вас спријечити да у будућности поновите сличну грешку.

Значење сна може бити једноставније. Уколико сте били на сафарију, у зоолошком врту или сте на телевизији гледали дивље животиње, то је сигурно оставило утисак на вас. (сановник.орг)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана