U posljednje vrijeme sanjate životinje? Ništa neobično za novonastalu situaciju

Agencije
U posljednje vrijeme sanjate životinje? Ništa neobično za novonastalu situaciju

Divlje životinje su životinje koje žive u svom prirodnom staništu daleko od ljudi koji ih love radi sporta i ishrane.

Ako u snu vidite divlje životinje, to označava da ćete se suočiti sa vašim strahovima. Često ste na korak od ostvarenja vaših želja kada na scenu stupaju sumnje i vaša nesigurnost. Shvatićete da ste zbog toga propustili mnoge lijepe stvari u životu što je strašnije i od samog neuspjeha. Pokušaćete da promjenite tu lošu osobinu i da više uživate u onome što imate. Trebaće vam vremena da se promjenite, ali i samo prepoznavanje problema je veliki korak ka njegovom riješavanju.

Kada sanjate divlje životinje u kavezu, to implicira da ćete pobjediti vaše neprijatelje. Trudite se da prvi ne započinjete sukobe, ali ako vas neko napadne, ne ostajete mu dužni. Moguće je da će neko od kolega pokušati da vam napakosti na šta ćete vi izneti činjenice koje će dokazati da se u pravu. Najviše volite kada pokažete superiornost na intelektualnom nivou i kada protivnike pobjedite njihovim oružjem.

Sanjati da bježite od divljih životinja ukazuje da niste dorasli obavezi koju ste preuzeli na sebe. Vjerovatno ste se uhvatili u koštac sa problemom koji zahtijeva iskustvo i zrelost koju vi nemate. Ovo vam može poslužiti kao korisna lekcija koja će vas spriječiti da u budućnosti ponovite sličnu grešku.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste bili na safariju, u zoološkom vrtu ili ste na televiziji gledali divlje životinje, to je sigurno ostavilo utisak na vas. (sanovnik.org)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana