Три хороскопска знака која ће пратити срећа до краја године

ГС
Три хороскопска знака која ће пратити срећа до краја године

Сваки хороскопски знак имаће свој моменат када ће заблистати до краја 2023. године, а ако се не налазите на списку не жалите - срећно вријеме није прошло, али неко други ће више блистати од вас.

Ован
Ово ће бити њихова година! Првих неколико месеци били су посебно срећни за овај знак, захваљујући Јупитеру. Најсрећнији мјесец када ће наступити знатне промјене је новембар и то је вријеме када ће Ован заблистати. Овнови ће се ускладити са својом правом сврхом. Осјећаће се сигурније у љубави и каријери, тврде астролози.

У 2023. години иде све прилично глатко, ипак треба пазити и водити рачуна о менталном здрављу. Ован ће пронаћи утјеху у бризи о породици и себи.

Вага
Око 8. новембра Венера ће прећи у Вагу и тако појачава карактеристике овог знака  укључују социјализацију, равнотежу и интелигенцију. На јесен оне ће доживјети обиље посебно када су у питању љубав и новац. Након тешког раздобља, биће присиљени да сагледају све проблеме и проћи ће кроз разне изазове.

Рак
Два транзита која су се догодила појачала су интуицију, осјетљивост и емпатију Ракова, што је савршено за усклађивање овог знака са правим позивом. Ово је добро вријеме да схватите што стварно желите у животу. Очекујте добитке и чуда током овог времена. Иако је било изазова, због којих је Рак био несигуран у посао и генерално себе, требало би да се примирите и избаците негативну енергију из живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана