Tri horoskopska znaka koja će pratiti sreća do kraja godine

GS
Tri horoskopska znaka koja će pratiti sreća do kraja godine

Svaki horoskopski znak imaće svoj momenat kada će zablistati do kraja 2023. godine, a ako se ne nalazite na spisku ne žalite - srećno vrijeme nije prošlo, ali neko drugi će više blistati od vas.

Ovan
Ovo će biti njihova godina! Prvih nekoliko meseci bili su posebno srećni za ovaj znak, zahvaljujući Jupiteru. Najsrećniji mjesec kada će nastupiti znatne promjene je novembar i to je vrijeme kada će Ovan zablistati. Ovnovi će se uskladiti sa svojom pravom svrhom. Osjećaće se sigurnije u ljubavi i karijeri, tvrde astrolozi.

U 2023. godini ide sve prilično glatko, ipak treba paziti i voditi računa o mentalnom zdravlju. Ovan će pronaći utjehu u brizi o porodici i sebi.

Vaga
Oko 8. novembra Venera će preći u Vagu i tako pojačava karakteristike ovog znaka  uključuju socijalizaciju, ravnotežu i inteligenciju. Na jesen one će doživjeti obilje posebno kada su u pitanju ljubav i novac. Nakon teškog razdoblja, biće prisiljeni da sagledaju sve probleme i proći će kroz razne izazove.

Rak
Dva tranzita koja su se dogodila pojačala su intuiciju, osjetljivost i empatiju Rakova, što je savršeno za usklađivanje ovog znaka sa pravim pozivom. Ovo je dobro vrijeme da shvatite što stvarno želite u životu. Očekujte dobitke i čuda tokom ovog vremena. Iako je bilo izazova, zbog kojih je Rak bio nesiguran u posao i generalno sebe, trebalo bi da se primirite i izbacite negativnu energiju iz života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana