Три хороскопска знака која ће имати највише среће у 2024.

ГС
Три хороскопска знака која ће имати највише среће у 2024.

Година се ближи крају, а астролози већ почињу да прогнозирају шта нам планете поручују за 2024. Истичу се три хороскопска који посебно имају разлог да се радују.

Како ће се срећа распоређивати сљедеће године, највише ће зависити од кретања сретног Јупитера, али не само од њега. Који су најсретнији хороскопски знаци у 2024., откријте у наставку.

Бик

Један од најсретнијих знакова 2024. године ће бити Бик, јер ће у њему до краја маја бити Јупитер, планета среће и богатства. Припадницима овог знака је зато прва половина године одлична прилика да ризикују и усуде се за нешто што раније нису смјели, а могу да очекују да ће им и добре ствари „падати с неба”.

Близанци

Кад напусти поље Бика, сретна планета Јупитер прећи ће код Близанаца и донијети њима много задовољства у животу, од маја 2024. Чак ћете до краја године имати осјећај да вам све иде од руке и да ходате под сретном звијездом, а ни случајно не дозволите да то пустите да прође тек тако – окушајте се у нечему новом, храбро пожурите за оним што мислите да вам припада и пригрлите сваку нову прилику.

Обавезно слушајте интуицију и умјесто да пратите савјете других, прво обратите пажњу на то што вам поручује унутрашње „ја“. Нека 2024. буде година коју ћете памтити заувијек, преноси портал Љепота и здравље.

Јарац

За јарчеве ће 2024. на неки начин, бити завршно поглавље 2023. јер ћете у њој коначно завршити и остварити све што нећете успјети ове године. Најсретнији мјесец за Јарчеве ће бити април, када требате посебно пратити знакове које вам универзум шаље и препознате тренутак да ризикујете, потпишете важан папир, упустите се у нешто за шта нисте имали храбрости. Најбитније је да не будете нестрпљиви и да имате на уму да вас чека испуњење жеља и планова само ако идете корак по корак и будете посвећени циљу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана