Tri horoskopska znaka koja će imati najviše sreće u 2024.

GS
Tri horoskopska znaka koja će imati najviše sreće u 2024.

Godina se bliži kraju, a astrolozi već počinju da prognoziraju šta nam planete poručuju za 2024. Ističu se tri horoskopska koji posebno imaju razlog da se raduju.

Kako će se sreća raspoređivati sljedeće godine, najviše će zavisiti od kretanja sretnog Jupitera, ali ne samo od njega. Koji su najsretniji horoskopski znaci u 2024., otkrijte u nastavku.

Bik

Jedan od najsretnijih znakova 2024. godine će biti Bik, jer će u njemu do kraja maja biti Jupiter, planeta sreće i bogatstva. Pripadnicima ovog znaka je zato prva polovina godine odlična prilika da rizikuju i usude se za nešto što ranije nisu smjeli, a mogu da očekuju da će im i dobre stvari „padati s neba”.

Blizanci

Kad napusti polje Bika, sretna planeta Jupiter preći će kod Blizanaca i donijeti njima mnogo zadovoljstva u životu, od maja 2024. Čak ćete do kraja godine imati osjećaj da vam sve ide od ruke i da hodate pod sretnom zvijezdom, a ni slučajno ne dozvolite da to pustite da prođe tek tako – okušajte se u nečemu novom, hrabro požurite za onim što mislite da vam pripada i prigrlite svaku novu priliku.

Obavezno slušajte intuiciju i umjesto da pratite savjete drugih, prvo obratite pažnju na to što vam poručuje unutrašnje „ja“. Neka 2024. bude godina koju ćete pamtiti zauvijek, prenosi portal Ljepota i zdravlje.

Jarac

Za jarčeve će 2024. na neki način, biti završno poglavlje 2023. jer ćete u njoj konačno završiti i ostvariti sve što nećete uspjeti ove godine. Najsretniji mjesec za Jarčeve će biti april, kada trebate posebno pratiti znakove koje vam univerzum šalje i prepoznate trenutak da rizikujete, potpišete važan papir, upustite se u nešto za šta niste imali hrabrosti. Najbitnije je da ne budete nestrpljivi i da imate na umu da vas čeka ispunjenje želja i planova samo ako idete korak po korak i budete posvećeni cilju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana