Токсична особина сваког хороскопског знака

ГС
Foto: Илустрација

Многе своје особине чак и сами не волимо, али су дио нас.

Неке од њих смо у стању временом да коригујемо, али само када их постанемо свјесни.

Овом приликом како би вам "прекратили муке", одлучили смо да – прозовемо све облике лошег понашања, на основу хороскопског знака. Да, нико није савршен и нико неће бити поштеђен. У сваком од нас лежи та мала (или мало већа) доза токсичног понашања. 

Међутим само свјесни својих лоших особина, имамо шансу да урадимо нешто по том питању.

ОВАН – себичан

Као првом знаку у Зодијаку Овну је понекад тешко да примјети друге људе око себе. Он је себи најчешће први и једини. Овнове у том погледу често сматрају себичнима, иако су они само привремено засљепљени својом личношћу. Када имају нешто у плану, јако им је тешко да виде да су проблеми пред којима су њихови пријатељи можда важнији од оног што су себи зацртали и да им треба њихова помоћ.

БИК – никад не осјећа кривицу

Бикови су по правилу врло тврдоглави. Самим тим када та тврдоглавост преовлада, Бикови имају тенденцију да не осјећају кривицу због нечег што су другима нажао урадили. Други знаци у Зодијаку могу само да сањају о томе да ће један Бик некад промијенити своје мишљење и упутити им искрено извињење. Бикови су готово увијек убијеђени у исправност свог понашања.

БЛИЗАНАЦ – изврће истину

Дар који Близанци имају када је комуникација у питању чин их савршеним за испољавање њихове токсичне особине у облику извртања истине. Близанци су и више него способни да виде обје стране проблема и могу врло увјерљиво да прикажу истину из сасвим другачијег угла. На овај начин Близанац настоји са оправда своје лажи самом себи.

РАК – емоционални манипулатор

Ракови се сматрају високо емоционално интилигентним бићима. Међутим некад се служе тим својим особинама и у смијеру који није похвалан. Ракови тачно знају која је тачка сламања њима драгих особа и када желе нешто да постигну неће оклиијевати да изведу манипулацију на емотивном нивоу.

ЛАВ – нарцис

Радикална љубав према себи самом је свакако карактеристика сваког Лава, али она се лако може претворити у вјечиту жеђ за пажњом која се никад неће утолити. У потрази за пажњом Лавови су склони да не виде љубав и пажњу које су му већ пружене.

ДЈЕВИЦА – негативна

Перфекционизам Дјевице дубоко је укоријењен у њеном аналитичком уму. Оне могу да продру у срж сваког проблема, а када оду у крајност својом негативношћу могу да сруше и најсигурнији его. Врло су вјеште при бацању ножева и погађању мете тачно у центар.

ВАГЕ – наводи друге људе на свађу

Под владавином Венере, Ваге не воле да прљају руке. Оне прљаве послове остављају другима, умјесто да се лично суоче са проблемима и несугласицама. Ваге су врло вјеште у случајевима навођења других на свађу.

ШКОРПИЈА – проблем са повјерењем и контролом

Стално присутна контрадикција у срцу Шкорпије је та што они захтијевају нечије апсолутно повјерење, не дајући исто натраг. Сматрају сасвим легитимним читање порука вољење особе и копање по њиховој прошлости, док своје све тајне држе под кључем.

СТРЕЛАЦ – мисли да је бољи од других

Када у Стрелцу проради токсичност, ништа га не може зауставити у константној тежњи да се надмеће да другима у својој околини. Стрелац се заправо правда да се други уствари тачмиче са њим. Ако ви напишете писмо, он ће написати роман. Стрелац искрено верује да има далеко веће способности од људи у свом окружењу.

ЈАРАЦ – искоришћава друге људе

Када се Јарац осјећа незадовољно он ће са лакоћом елиминисати свој профил на друштвеним мрежама и самим тим и људе на њему из свог живота, од којих сматра да више нема користи. Ако их позовете на одговорност, Јарчеви су у стању да иду у крајност и убиједе вас да никад заправо и нисте били блиски као што сте мислили.

ВОДОЛИЈА – проблем са недостатком емпатије

Водолија има обичај да хода уздигнуте главе чак и ако је неком задала смртни ударац. Као знак који константно жуди за стимулацијама, Водолија често осјећа мало емпатије за људе које повређују на свом путу.

РИБЕ – скривени нарциси

За разлику од Лавова, нарцисиозност Риба се одликује самопожртвовањем и мученичким комплексом. Рибе ће преузети емоционални терет који превазилази позив дужности, само да би вам га касније могле натрљати на нос, преноси PureWoW.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана