Сваки знак је јединствен: Ракови имају мекану кожу, Шкорпије поглед који пробада

ГС
Сваки знак је јединствен: Ракови имају мекану кожу, Шкорпије поглед који пробада

Астролози су нам открили да, поред тога што дијелимо поједине црте личности са припадницима нашег хороскопског знака, сваки знак зодијака красе и одређене заједничке физичке карактеристике.

Ован

Овнови су такмичарски расположени, па воле да проводе вријеме у природи. Најчешће су атлетски грађени и мишићави. Ако сте рођени под овим хороскопским знаком, волите да планинарите, трчите, возите бицикл или практикујете неку другу активност која се одвија на отвореном, па сте често препланули.

Без обзира на боју ваших очију, у њима увек гори ватра као подсјетник на невероватну енергију којом сте испуњени. Краси вас благи осмех на уснама - то је зато што сте увек спремни за нови изазов и стално тражите некога са ким ćете се такмичити.

Бик

Попут правог бика, ваше тело је претежно снажно. Можда нисте највиши, али сте свакако најјачи. Ваши пријатељи вас описују као стабилну и снажну особу.

Љубав до краја живота: Они су најјачи хороскопски пар

Ваш физички изглед зависи од две супротне карактеристике. Ако сте опуштени, тада доминира блажа страна карактера Бика, а ако сте агресивније природе бићете набијени и озбиљнији.

Близанци

Близанци воле да мењају изглед и стил облачења. Није битно да ли је у питању излазак, посао, ново годишње доба или одлазак на поподневну кафу, Близанци ће пажљиво одабрати своју одјевну комбинацију која ће нагласити њихове атрибуте и тренутно расположење.

Близанци немају јасан стил облачења, он код њих зависи од расположења и услова у којима се налазе. Оно што је за њих карактеристично су очи пуне радозналости и изражене руке.

Рак

Рак обично има меку кожу, пуније образе и округле очи. На први поглед одаје утисак добре душе која је увек насмејана и расположена.

Друштво често има потребу да се брине о њима, грли их и милује. Стога, чак и када не одају утисак незрелости, они око њих имају потребу да их заштите.

Лав

Они су краљеви џунгле и сви то морају да знају. Лавови су главни у окружењу, а ако то некоме смета, слободно може да се удаљи. Људима јасно стављају до знања да себе највише воле и да ће себе увијек ставити на прво мјесто.

Препознатљиви су по густој коси, упадљивим очима, а ноге и руке су им често снажне и мишићаве. Чак и када се одмарају, показују зубе свакоме ко се усуди да им приђе и поремети њихов мир.

Дјевица

Жене Дјевице обично имају скроман изглед, док су мушкарци опсједнути својим лицем и свакодневним бријањем. Дјевице ријетко имају потребу да испробавају нове ствари, посебно када је коса у питању, његују природан изглед.

Воле уредан живот, који им такође омогућава да изгледају витко. Дјевице су познате по својим деликатним рукама и дугим прстима и елегантним покретима који увек привлаче пажњу супротног пола.

Вага

Ваге су њежне, понекад баш као перо, а најважнија ствар у њиховом животу је искреност. Без обзира на физичке карактеристике, увек одају утисак њежне и дружељубиве особе.

Већина њих има косу свјетлије нијансе, свјетле очи и тен. Оне су витке грађе и крећу се са одређеном софистицираношћу.

Шкорпија

Све Шкорпије воле да чују и виде потврду да њихов убилачки поглед плаши и оне најхрабрије. Имају поглед који сијече као скалпел и ништа им не може промаћи. Оне вешто 'читају' друге и виде их онакве какви заиста јесу. Често имају тамне очи и тамнију косу.

Стрелац

Са такмичарским духом, Стрелац има агресивну енергију коју негде мора да искористи. Зато воли да проводи вријеме на отвореном и често изазива себе да буде бољи, бржи, паметнији.

Природно су веома мишићави, у складу са њиховим темпераментом и сталним изазовима које постављају пред себе. Њихова тијела прате сваки изазов, након чега постају још окретнији, снажнији и издржљивији. Заједнички атрибут свих Стрелаца је да имају јаке и мишићаве ноге.

Јарац

Јарац се препознаје на први поглед. Има издужено лице и оштре јагодице, које није потребно додатно наглашавати.

Без обзира да ли сте мушки или женски Јарац, изгледате као филмски глумци који су рођени да играју улоге негативаца. Све испод врата је снажно и мишићаво.

Водолија

Рођени бунтовник, прва ће испробати неприродне, блиставе фарбе за косу, бушити дијелове тијела на које други и не помишљају, или ће сама нацртати тетоважу. Такође, Водолије су у просјеку највиши знаци у хороскопу. Али не и најјачи.

Лако ћете их препознати по замишљеном погледу и осећају самопоуздања и љубави према себи, ма шта обукли.

Рибе

Рибе имају меко и флексибилно тијело, највише због љубави према води, пливању и свим врстама морских ужитака.

Немају изражену мишићну масу, али су без обзира на то жилаве и издржљиве. Лако их је препознати, имају лијепо симетрично лице на коме је све правилно распоређено, преноси  b92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана