Svaki znak je jedinstven: Rakovi imaju mekanu kožu, Škorpije pogled koji probada

GS
Svaki znak je jedinstven: Rakovi imaju mekanu kožu, Škorpije pogled koji probada

Astrolozi su nam otkrili da, pored toga što dijelimo pojedine crte ličnosti sa pripadnicima našeg horoskopskog znaka, svaki znak zodijaka krase i određene zajedničke fizičke karakteristike.

Ovan

Ovnovi su takmičarski raspoloženi, pa vole da provode vrijeme u prirodi. Najčešće su atletski građeni i mišićavi. Ako ste rođeni pod ovim horoskopskim znakom, volite da planinarite, trčite, vozite bicikl ili praktikujete neku drugu aktivnost koja se odvija na otvorenom, pa ste često preplanuli.

Bez obzira na boju vaših očiju, u njima uvek gori vatra kao podsjetnik na neverovatnu energiju kojom ste ispunjeni. Krasi vas blagi osmeh na usnama - to je zato što ste uvek spremni za novi izazov i stalno tražite nekoga sa kim ćete se takmičiti.

Bik

Poput pravog bika, vaše telo je pretežno snažno. Možda niste najviši, ali ste svakako najjači. Vaši prijatelji vas opisuju kao stabilnu i snažnu osobu.

Ljubav do kraja života: Oni su najjači horoskopski par

Vaš fizički izgled zavisi od dve suprotne karakteristike. Ako ste opušteni, tada dominira blaža strana karaktera Bika, a ako ste agresivnije prirode bićete nabijeni i ozbiljniji.

Blizanci

Blizanci vole da menjaju izgled i stil oblačenja. Nije bitno da li je u pitanju izlazak, posao, novo godišnje doba ili odlazak na popodnevnu kafu, Blizanci će pažljivo odabrati svoju odjevnu kombinaciju koja će naglasiti njihove atribute i trenutno raspoloženje.

Blizanci nemaju jasan stil oblačenja, on kod njih zavisi od raspoloženja i uslova u kojima se nalaze. Ono što je za njih karakteristično su oči pune radoznalosti i izražene ruke.

Rak

Rak obično ima meku kožu, punije obraze i okrugle oči. Na prvi pogled odaje utisak dobre duše koja je uvek nasmejana i raspoložena.

Društvo često ima potrebu da se brine o njima, grli ih i miluje. Stoga, čak i kada ne odaju utisak nezrelosti, oni oko njih imaju potrebu da ih zaštite.

Lav

Oni su kraljevi džungle i svi to moraju da znaju. Lavovi su glavni u okruženju, a ako to nekome smeta, slobodno može da se udalji. Ljudima jasno stavljaju do znanja da sebe najviše vole i da će sebe uvijek staviti na prvo mjesto.

Prepoznatljivi su po gustoj kosi, upadljivim očima, a noge i ruke su im često snažne i mišićave. Čak i kada se odmaraju, pokazuju zube svakome ko se usudi da im priđe i poremeti njihov mir.

Djevica

Žene Djevice obično imaju skroman izgled, dok su muškarci opsjednuti svojim licem i svakodnevnim brijanjem. Djevice rijetko imaju potrebu da isprobavaju nove stvari, posebno kada je kosa u pitanju, njeguju prirodan izgled.

Vole uredan život, koji im takođe omogućava da izgledaju vitko. Djevice su poznate po svojim delikatnim rukama i dugim prstima i elegantnim pokretima koji uvek privlače pažnju suprotnog pola.

Vaga

Vage su nježne, ponekad baš kao pero, a najvažnija stvar u njihovom životu je iskrenost. Bez obzira na fizičke karakteristike, uvek odaju utisak nježne i druželjubive osobe.

Većina njih ima kosu svjetlije nijanse, svjetle oči i ten. One su vitke građe i kreću se sa određenom sofisticiranošću.

Škorpija

Sve Škorpije vole da čuju i vide potvrdu da njihov ubilački pogled plaši i one najhrabrije. Imaju pogled koji siječe kao skalpel i ništa im ne može promaći. One vešto 'čitaju' druge i vide ih onakve kakvi zaista jesu. Često imaju tamne oči i tamniju kosu.

Strelac

Sa takmičarskim duhom, Strelac ima agresivnu energiju koju negde mora da iskoristi. Zato voli da provodi vrijeme na otvorenom i često izaziva sebe da bude bolji, brži, pametniji.

Prirodno su veoma mišićavi, u skladu sa njihovim temperamentom i stalnim izazovima koje postavljaju pred sebe. Njihova tijela prate svaki izazov, nakon čega postaju još okretniji, snažniji i izdržljiviji. Zajednički atribut svih Strelaca je da imaju jake i mišićave noge.

Jarac

Jarac se prepoznaje na prvi pogled. Ima izduženo lice i oštre jagodice, koje nije potrebno dodatno naglašavati.

Bez obzira da li ste muški ili ženski Jarac, izgledate kao filmski glumci koji su rođeni da igraju uloge negativaca. Sve ispod vrata je snažno i mišićavo.

Vodolija

Rođeni buntovnik, prva će isprobati neprirodne, blistave farbe za kosu, bušiti dijelove tijela na koje drugi i ne pomišljaju, ili će sama nacrtati tetovažu. Takođe, Vodolije su u prosjeku najviši znaci u horoskopu. Ali ne i najjači.

Lako ćete ih prepoznati po zamišljenom pogledu i osećaju samopouzdanja i ljubavi prema sebi, ma šta obukli.

Ribe

Ribe imaju meko i fleksibilno tijelo, najviše zbog ljubavi prema vodi, plivanju i svim vrstama morskih užitaka.

Nemaju izraženu mišićnu masu, ali su bez obzira na to žilave i izdržljive. Lako ih je prepoznati, imaju lijepo simetrično lice na kome je sve pravilno raspoređeno, prenosi  b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana