Шта вас чини незаборавним љубавником према хороскопском знаку

Г.С.
Шта вас чини незаборавним љубавником према хороскопском знаку

Сваки од 12 хороскопских знакова има нешто по чему се издваја током вођења љубави, по чему га партнери памте или због кога су му вјерни.

Иако се за неке особе, као што су Шкорпије, може рећи да имају добитну комбинацију која баца партнера на кољена, то не значи да се неки трикови који ће вас учитини бољим у кревету не могу научити уколико за то постоји жеља и интересовање.

Ован

Како се овај знак везује за Марс, односно страст, не чуди чињеница да особе које му припадају показују иницијативу у кревету. Ватрене су и увијек спремне да се препусте уживању, што понекад укључује и нека сексуална помагала.

Бик

Припаднике овог знака одликује издржљивост, и воле лаган темпо и пријатну атмосферу, у коју се сјајно уклапају свијеће, свилена постељина, као и пуно мажења. Један од предлога за њихове партнере, јесте и секс на отвореном, на пажљиво одабраној локацији.

Близанци

Близанци воле да флертују порукама и шапућу у заносу, и за њих само вођење љубави није довољно, јер све прати и тон. Стога, са њима никада није монотоно.

Рак

Чак и афера за једно вече њима може представљати више од секса. Понекад се чини као да умију да читају мисли, и претпоставе које су ваше фантазије.

Лав

Као што знате, планета овог хороскопског знака је Сунце, па се свако ко са њима ступи у сексуалне односе осјећа као звијезда. Лавови воле луксузне ствари, па су сви пропратни ефекти дозвољени.

Дјевица

Не дозволите да вас назив њиховог хороскопског знака завара. Њима влада Меркур, па су им комуникација и умна снага на завидном нивоу. Умију да осмисле разне фантазије, али и да подјеле улоге, а све је зачињено неваљалим ријечима.

Вага

За њих, као припаднике Венере, секс је умјетност, што значи да им је предигра подједнако важна. Препознатљиве су по одржавању баланса, па некада доминирају, а некада им прија да буду у другом плану.

Шкорпија

Припадници овог хороскопског знака често имају разоружавајућу моћ. Стога, вођење љубави за њих значи истинско предавање и неваљали дух. Уколико се упуштате у авантуру баш са њима, размишљајте у правцу различитих помагала и необичних локација.

Стрелац

Секс са стријелцем није одредиште, већ путовање, и то узбудљиво и дивље. Због свог радозналог духа, воле да експериментишу и спремни су на разне потезе.

Јарац

Јарчеви воле да владају, како у пословном окружењу, тако и у спаваћој соби. Такође, воле да додијељују улоге и упуштају се у динамичан однос.

Водолија

Припадници овог знака размишљају изван уобичајених оквира, па им пријају разне секси играчке. Њима вођење љубави донекле личи на извођењу експеримента.

Рибе

Њих одликују двије чињенице, а то су – вођење љубави једнако је поезија и водени амбијент као мирна лука, а то може бити туш кабина, када или море.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана