Šta vas čini nezaboravnim ljubavnikom prema horoskopskom znaku

G.S.
Šta vas čini nezaboravnim ljubavnikom prema horoskopskom znaku

Svaki od 12 horoskopskih znakova ima nešto po čemu se izdvaja tokom vođenja ljubavi, po čemu ga partneri pamte ili zbog koga su mu vjerni.

Iako se za neke osobe, kao što su Škorpije, može reći da imaju dobitnu kombinaciju koja baca partnera na koljena, to ne znači da se neki trikovi koji će vas učitini boljim u krevetu ne mogu naučiti ukoliko za to postoji želja i interesovanje.

Ovan

Kako se ovaj znak vezuje za Mars, odnosno strast, ne čudi činjenica da osobe koje mu pripadaju pokazuju inicijativu u krevetu. Vatrene su i uvijek spremne da se prepuste uživanju, što ponekad uključuje i neka seksualna pomagala.

Bik

Pripadnike ovog znaka odlikuje izdržljivost, i vole lagan tempo i prijatnu atmosferu, u koju se sjajno uklapaju svijeće, svilena posteljina, kao i puno maženja. Jedan od predloga za njihove partnere, jeste i seks na otvorenom, na pažljivo odabranoj lokaciji.

Blizanci

Blizanci vole da flertuju porukama i šapuću u zanosu, i za njih samo vođenje ljubavi nije dovoljno, jer sve prati i ton. Stoga, sa njima nikada nije monotono.

Rak

Čak i afera za jedno veče njima može predstavljati više od seksa. Ponekad se čini kao da umiju da čitaju misli, i pretpostave koje su vaše fantazije.

Lav

Kao što znate, planeta ovog horoskopskog znaka je Sunce, pa se svako ko sa njima stupi u seksualne odnose osjeća kao zvijezda. Lavovi vole luksuzne stvari, pa su svi propratni efekti dozvoljeni.

Djevica

Ne dozvolite da vas naziv njihovog horoskopskog znaka zavara. Njima vlada Merkur, pa su im komunikacija i umna snaga na zavidnom nivou. Umiju da osmisle razne fantazije, ali i da podjele uloge, a sve je začinjeno nevaljalim riječima.

Vaga

Za njih, kao pripadnike Venere, seks je umjetnost, što znači da im je predigra podjednako važna. Prepoznatljive su po održavanju balansa, pa nekada dominiraju, a nekada im prija da budu u drugom planu.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka često imaju razoružavajuću moć. Stoga, vođenje ljubavi za njih znači istinsko predavanje i nevaljali duh. Ukoliko se upuštate u avanturu baš sa njima, razmišljajte u pravcu različitih pomagala i neobičnih lokacija.

Strelac

Seks sa strijelcem nije odredište, već putovanje, i to uzbudljivo i divlje. Zbog svog radoznalog duha, vole da eksperimentišu i spremni su na razne poteze.

Jarac

Jarčevi vole da vladaju, kako u poslovnom okruženju, tako i u spavaćoj sobi. Takođe, vole da dodijeljuju uloge i upuštaju se u dinamičan odnos.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka razmišljaju izvan uobičajenih okvira, pa im prijaju razne seksi igračke. Njima vođenje ljubavi donekle liči na izvođenju eksperimenta.

Ribe

Njih odlikuju dvije činjenice, a to su – vođenje ljubavi jednako je poezija i vodeni ambijent kao mirna luka, a to može biti tuš kabina, kada ili more.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana