Шта сваки хороскопски знак каже послије вођења љубави: Нећете вјеровати шта могу да превале преко уста

Г.С.
Шта сваки хороскопски знак каже послије вођења љубави: Нећете вјеровати шта могу да превале преко уста

Док је за Овнове вођење љубави попут лова, код Бикова сви параметри морају да буду задовољени.

 Откријте шта ко каже након тог чина...

Ован: Ајмо опет!

Припадници овог хороскопског знака од партнера очекују отвореност према експериментисању и издржљивости у вођењу љубави. У кревету воле да доминирају, а након прве рунде, спремни су за другу.

Бик: Гладан сам, хоћемо нешто да поједемо?

Бикови знају шта желе и није их срамота да то покажу. Неискусни и плашљиви љубавници дефинитивно нису за њих, а како воле да спајају задовољства, након вођења љубави врло радо прелазе на храну.

Близанци: Где је даљински?

Интимни однос Близанцима може да буде посебно и узбудљиво искуство и с неким ко уопште није за њих. Склони су разним фетишима, па и перверзијама. Након вођења љубави биће опуштени, а омиљена разонода им је ТВ.

Рак: Који је твој став о браку?

Припадници овог знака су врло сензуални љубавници који воле пуно додира. Ако однос дође у интимну фазу, код њих се обично јављају дубље емоције.

Лав: Зар нисам супер?

Припадници овог знака често су помало дивљи љубавници. Увијек су спремни за акцију, а то чак виде и питањем части, јер сами себе доживљавају као експерте.

Дјевица: Ајмо на туширање!

Дјевице желе дугу и узбудљиву предигру, жестоку акцију и обавезно мажење послије односа. Ипак, нису имуни на фантазије и перверзије, а након вођења љубави слиједи обавезно туширање.

Вага: Мени је било одлично, а теби?

Припадници овог знака су прави мајстори у завођењу, а у кревету имају пуно жеља и фантазија за које им треба дуго времена да би их открили партнеру. Ако им партнер не удијели довољно комплимената, обавезно ће проверити да ли нешто није у реду, преноси 24 сата.

Шкорпија: Хоћеш да те одвежем?

Шкорпије су посвећени више него било који други знак Зодијака. Најбитније им је да вођење љубави није рутинско, а да се они питају стално би мијењали локације, као и игрице које обожавају.

Стрелац: Ја ћу звати тебе...

Мада обожавају интимне односе, Стрелчевима је битније мажење него игрице у кревету. Нису срамежљиви, мада ни толико либерални колико о себи мисле, а често се сматра да предњаче по броју партнера

Јарац: Јел имаш Инстаграм, како ћемо се наћи?

Јарчеви су врло су страствени љубавници, ако су са партнером на истој таласној дужини. Међутим, колико год вођење љубави било страствено, разговор након њега баш и није.

Водолија: А да пробамо сад у кревету?

Водолије радо уживају у акцији за једну ноћ, мада ће знатно перверзнији бити са сталним партнером, па им неће бити страно да се "заиграју" било гдје.

Рибе: Како се оно зовеш?

Рибе у кревету дају све од себе да удовоље партнеру, а исто очекују заузврат. Нису им стране афере у којима их понесе физичка привлачност, па могу да заврше с неким и прије него што га ближе упознају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана