Šta svaki horoskopski znak kaže poslije vođenja ljubavi: Nećete vjerovati šta mogu da prevale preko usta

G.S.
Šta svaki horoskopski znak kaže poslije vođenja ljubavi: Nećete vjerovati šta mogu da prevale preko usta

Dok je za Ovnove vođenje ljubavi poput lova, kod Bikova svi parametri moraju da budu zadovoljeni.

 Otkrijte šta ko kaže nakon tog čina...

Ovan: Ajmo opet!

Pripadnici ovog horoskopskog znaka od partnera očekuju otvorenost prema eksperimentisanju i izdržljivosti u vođenju ljubavi. U krevetu vole da dominiraju, a nakon prve runde, spremni su za drugu.

Bik: Gladan sam, hoćemo nešto da pojedemo?

Bikovi znaju šta žele i nije ih sramota da to pokažu. Neiskusni i plašljivi ljubavnici definitivno nisu za njih, a kako vole da spajaju zadovoljstva, nakon vođenja ljubavi vrlo rado prelaze na hranu.

Blizanci: Gde je daljinski?

Intimni odnos Blizancima može da bude posebno i uzbudljivo iskustvo i s nekim ko uopšte nije za njih. Skloni su raznim fetišima, pa i perverzijama. Nakon vođenja ljubavi biće opušteni, a omiljena razonoda im je TV.

Rak: Koji je tvoj stav o braku?

Pripadnici ovog znaka su vrlo senzualni ljubavnici koji vole puno dodira. Ako odnos dođe u intimnu fazu, kod njih se obično javljaju dublje emocije.

Lav: Zar nisam super?

Pripadnici ovog znaka često su pomalo divlji ljubavnici. Uvijek su spremni za akciju, a to čak vide i pitanjem časti, jer sami sebe doživljavaju kao eksperte.

Djevica: Ajmo na tuširanje!

Djevice žele dugu i uzbudljivu predigru, žestoku akciju i obavezno maženje poslije odnosa. Ipak, nisu imuni na fantazije i perverzije, a nakon vođenja ljubavi slijedi obavezno tuširanje.

Vaga: Meni je bilo odlično, a tebi?

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori u zavođenju, a u krevetu imaju puno želja i fantazija za koje im treba dugo vremena da bi ih otkrili partneru. Ako im partner ne udijeli dovoljno komplimenata, obavezno će proveriti da li nešto nije u redu, prenosi 24 sata.

Škorpija: Hoćeš da te odvežem?

Škorpije su posvećeni više nego bilo koji drugi znak Zodijaka. Najbitnije im je da vođenje ljubavi nije rutinsko, a da se oni pitaju stalno bi mijenjali lokacije, kao i igrice koje obožavaju.

Strelac: Ja ću zvati tebe...

Mada obožavaju intimne odnose, Strelčevima je bitnije maženje nego igrice u krevetu. Nisu sramežljivi, mada ni toliko liberalni koliko o sebi misle, a često se smatra da prednjače po broju partnera

Jarac: Jel imaš Instagram, kako ćemo se naći?

Jarčevi su vrlo su strastveni ljubavnici, ako su sa partnerom na istoj talasnoj dužini. Međutim, koliko god vođenje ljubavi bilo strastveno, razgovor nakon njega baš i nije.

Vodolija: A da probamo sad u krevetu?

Vodolije rado uživaju u akciji za jednu noć, mada će znatno perverzniji biti sa stalnim partnerom, pa im neće biti strano da se "zaigraju" bilo gdje.

Ribe: Kako se ono zoveš?

Ribe u krevetu daju sve od sebe da udovolje partneru, a isto očekuju zauzvrat. Nisu im strane afere u kojima ih ponese fizička privlačnost, pa mogu da završe s nekim i prije nego što ga bliže upoznaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana