Шта су нам звијезде спремиле овог петка

ГС
Foto: илустрација

Крај још једне радне недјеље је пред нама.

Како ће се који знак Зодијака изборити са пословним обавезама и љубавним перипетијама?

Какав петак је пред нама открива нам најновија астро прогноза.

ОВАН

Ситуација у породичном окружењу утиче на вас. Немојте преносити нервозу на људе са којима радите, размислите прије него што наступите. Велика страст је посљедица потребе за љубављу, па ћете вољену особу изненадити својом појачаном иницијативом.

БИК

Оптерећени сте бројним обавезама и можете сметнути са ума један битан договор. Опустите се мало у контакту са другима, покажите љепшу страну своје личности. Унапријед се радујете, јер правите велико изненађење вољеној особи.

БЛИЗАНЦИ

Много тога вам одвлачи пажњу и биће вам тешко да се фокусирате на обавезе. Покушајте да одредите приоритете, да не бисте нешто битно пропустили. Сада можете остварити јачу комуникацију са симпатијом, али је потребна ваша иницијатива.

РАК

Ваше је расположење промјенљиво, а морате привести крају неке непријатне обавезе. Немојте проналазити изговоре, већ запните и одрадите. У односу са емотивним партнером показујете велику количину љубави и привржености.

ЛАВ

Пред другима показујете велику снагу, али суштински – имате преиспитивања, страхове. Немојте оклијевати да се активирате према сарадницима, можете остварити задовољавајући договор. Имате осјећај да вас особа која вам се допада само провоцира.

ДЈЕВИЦА

Укочили сте се по питању битнијих обавеза које морате обавити, и није ни чудо што данас можете „попити“ критику од стране сарадника. Покрените се и урадите оно што морате. У новим познанствима наступате несигурно, тешко се отварате.

ВАГА

Потребно је да покажете јачу иницијативу. Не постоји разлог да одуговлачите нити да се устежете у неким ситуацијама. Вољена особа очекује од вас да испуните обећање које сте јој дали. Нико вам није крив што сте обећали више него што можете да испуните.

ШКОРПИЈА

Наступате доста опрезно према једном пословном сараднику, прикривајући оно што заиста мислите. Могуће је да сте мало прорачунати, али то је тренутно неопходно да бисте постигли оно што желите. Планирате изненађење за вољену особу.

СТРИЈЕЛАЦ

Потребна вам је услуга од стране пословног сарадника, али – не тражите више од онога што је друга страна у могућности да уради. Будите искрени и отворени у наступу према онима са којима радите, али и према вољеној особи. Не скривајте своје емоције.

ЈАРАЦ

Жарко желите да остварите један договор, али нисте сигурни да ли је ваш наступ оставио повољан утисак. Нема разлога да сумњате у себе – рјешење неких ситуација је на дохват руке. Данас не успијевате да се „пронађете“ у комуникацији са вољеном особом.

ВОДОЛИЈА

Могуће је да ћете оно што сте планирали успјети да остварите у последњем тренутку, и то тек пошто превазиђете околности које ће се поставити испред вас. Одлично расположење у контакту са вољеном особом или неким ко вас јако привлачи.

РИБЕ

Крајње је вријеме да завршите једну обавезу, а могуће је да ће вас лични приоритети одвлачити од посла. Потребно је да направите добар план, да бисте могли да завршите и једно и друго. Романтично расположење и потреба за љубављу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана