Šta su nam zvijezde spremile ovog petka

GS
Foto: ilustracija

Kraj još jedne radne nedjelje je pred nama.

Kako će se koji znak Zodijaka izboriti sa poslovnim obavezama i ljubavnim peripetijama?

Kakav petak je pred nama otkriva nam najnovija astro prognoza.

OVAN

Situacija u porodičnom okruženju utiče na vas. Nemojte prenositi nervozu na ljude sa kojima radite, razmislite prije nego što nastupite. Velika strast je posljedica potrebe za ljubavlju, pa ćete voljenu osobu iznenaditi svojom pojačanom inicijativom.

BIK

Opterećeni ste brojnim obavezama i možete smetnuti sa uma jedan bitan dogovor. Opustite se malo u kontaktu sa drugima, pokažite ljepšu stranu svoje ličnosti. Unaprijed se radujete, jer pravite veliko iznenađenje voljenoj osobi.

BLIZANCI

Mnogo toga vam odvlači pažnju i biće vam teško da se fokusirate na obaveze. Pokušajte da odredite prioritete, da ne biste nešto bitno propustili. Sada možete ostvariti jaču komunikaciju sa simpatijom, ali je potrebna vaša inicijativa.

RAK

Vaše je raspoloženje promjenljivo, a morate privesti kraju neke neprijatne obaveze. Nemojte pronalaziti izgovore, već zapnite i odradite. U odnosu sa emotivnim partnerom pokazujete veliku količinu ljubavi i privrženosti.

LAV

Pred drugima pokazujete veliku snagu, ali suštinski – imate preispitivanja, strahove. Nemojte oklijevati da se aktivirate prema saradnicima, možete ostvariti zadovoljavajući dogovor. Imate osjećaj da vas osoba koja vam se dopada samo provocira.

DJEVICA

Ukočili ste se po pitanju bitnijih obaveza koje morate obaviti, i nije ni čudo što danas možete „popiti“ kritiku od strane saradnika. Pokrenite se i uradite ono što morate. U novim poznanstvima nastupate nesigurno, teško se otvarate.

VAGA

Potrebno je da pokažete jaču inicijativu. Ne postoji razlog da odugovlačite niti da se ustežete u nekim situacijama. Voljena osoba očekuje od vas da ispunite obećanje koje ste joj dali. Niko vam nije kriv što ste obećali više nego što možete da ispunite.

ŠKORPIJA

Nastupate dosta oprezno prema jednom poslovnom saradniku, prikrivajući ono što zaista mislite. Moguće je da ste malo proračunati, ali to je trenutno neophodno da biste postigli ono što želite. Planirate iznenađenje za voljenu osobu.

STRIJELAC

Potrebna vam je usluga od strane poslovnog saradnika, ali – ne tražite više od onoga što je druga strana u mogućnosti da uradi. Budite iskreni i otvoreni u nastupu prema onima sa kojima radite, ali i prema voljenoj osobi. Ne skrivajte svoje emocije.

JARAC

Žarko želite da ostvarite jedan dogovor, ali niste sigurni da li je vaš nastup ostavio povoljan utisak. Nema razloga da sumnjate u sebe – rješenje nekih situacija je na dohvat ruke. Danas ne uspijevate da se „pronađete“ u komunikaciji sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Moguće je da ćete ono što ste planirali uspjeti da ostvarite u poslednjem trenutku, i to tek pošto prevaziđete okolnosti koje će se postaviti ispred vas. Odlično raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom ili nekim ko vas jako privlači.

RIBE

Krajnje je vrijeme da završite jednu obavezu, a moguće je da će vas lični prioriteti odvlačiti od posla. Potrebno je da napravite dobar plan, da biste mogli da završite i jedno i drugo. Romantično raspoloženje i potreba za ljubavlju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana