Сљедећа седмица ће бити фантастична за ова три знака, срећа им коначно куца на врата

ГС
Сљедећа седмица ће бити фантастична за ова три знака, срећа им коначно куца на врата

У наредној седмици слиједе промјене набоље, и ови знаци ће моћи да кажу да их је  карма коначно наградила срећом!

ДЈЕВИЦА

Сљедећа седмица ће бити прилика када  ћете коначно схватити да сте вољени. Нема баш нимало  сумње у то да је једном Раку стало до вас и да вас жели крај себе. Ако је то особа коју и ви волите, онда  ће  први позив или порука од њега вама донијети највећу радост… Јер, просто, ако схватите да осјећа исто сто и ви, ништа вам друго неће бити значајно као сама чињеница да вам судбина даје још једну сансу. Нема сумње да сте би то и заслужили.

Дјевице чије је срце слободно ће у току сљедеће седмице да дозиве један врло лијеп сусрет. Чини се да је могуће да ће то чак бити и љубав на први поглед и да су пред вама дани када ћете коначно да схватите да  за свакога  од нас постоји права особа. И да  је ваша права коначно ушла у ваш живот и има намјеру  да у њему и остане.

Дјевице које су сада у вези би могле да се надају чуду јер ће сљедећа седмица по нечему врло важном бити посебна и значајна за вас. Чуда вас очекују и то чуда за која сада не знате, можда чак и не вјерујете да су могућа!

БИК

Сљедећа седмица ће бити прилика да схватите да вас воли један Лав. То је свакако особа којој би сте требали да дате шансу. Она вас воли више него сто можете  и да замислите.

Ако сте сада слободни, па чак и ако је ваше срце сломљено, размислите о томе да тој особи дате шансу јер би она могла да вас усрећи више него што можете да  замислите. Чуда постоје и чуда ће се десити много брже него што можете и да  замислите.

Размислите  о свему, и знајте да је некада важно  да учинимо  онако како нам каже нас разум. Ако  том Лаву дате шансу, када све ово прође схватићете да вам је ова мајска седмица донијела срећу и радост какву сте одувијек желели…

 ВОДОЛИЈА

Сљедеће седмице ћете бити награђени за сав свој рад и  труд. Можемо да каземо да ће доћи до тога да се неке ваше зеље коначно остваре и нема нимало сумње да сте ви то и заслужили. На пољу емоција неће бити онако  како сте жељели, али зато што се тиче каријере све може да дође на своје.

Наредна седмица може да буде прилика да  се  на пољу каријере остварите и да добијете понуду за ново радно мјесто. Ви сте особа која има велику душу, а као неко такав, нема сумње да ће срећа бити на вашој страни и да  коначно долазе бољи дани.

Можда ће та пословна понуда да подразумијева да морате отићи у неку другу државу, али не брините се… Све што слиједи, биће исправно и  паметно за вас. Срећа ће бити ваше друго име.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана