Sljedeća sedmica će biti fantastična za ova tri znaka, sreća im konačno kuca na vrata

GS
Sljedeća sedmica će biti fantastična za ova tri znaka, sreća im konačno kuca na vrata

U narednoj sedmici slijede promjene nabolje, i ovi znaci će moći da kažu da ih je  karma konačno nagradila srećom!

DJEVICA

Sljedeća sedmica će biti prilika kada  ćete konačno shvatiti da ste voljeni. Nema baš nimalo  sumnje u to da je jednom Raku stalo do vas i da vas želi kraj sebe. Ako je to osoba koju i vi volite, onda  će  prvi poziv ili poruka od njega vama donijeti najveću radost… Jer, prosto, ako shvatite da osjeća isto sto i vi, ništa vam drugo neće biti značajno kao sama činjenica da vam sudbina daje još jednu sansu. Nema sumnje da ste bi to i zaslužili.

Djevice čije je srce slobodno će u toku sljedeće sedmice da dozive jedan vrlo lijep susret. Čini se da je moguće da će to čak biti i ljubav na prvi pogled i da su pred vama dani kada ćete konačno da shvatite da  za svakoga  od nas postoji prava osoba. I da  je vaša prava konačno ušla u vaš život i ima namjeru  da u njemu i ostane.

Djevice koje su sada u vezi bi mogle da se nadaju čudu jer će sljedeća sedmica po nečemu vrlo važnom biti posebna i značajna za vas. Čuda vas očekuju i to čuda za koja sada ne znate, možda čak i ne vjerujete da su moguća!

BIK

Sljedeća sedmica će biti prilika da shvatite da vas voli jedan Lav. To je svakako osoba kojoj bi ste trebali da date šansu. Ona vas voli više nego sto možete  i da zamislite.

Ako ste sada slobodni, pa čak i ako je vaše srce slomljeno, razmislite o tome da toj osobi date šansu jer bi ona mogla da vas usreći više nego što možete da  zamislite. Čuda postoje i čuda će se desiti mnogo brže nego što možete i da  zamislite.

Razmislite  o svemu, i znajte da je nekada važno  da učinimo  onako kako nam kaže nas razum. Ako  tom Lavu date šansu, kada sve ovo prođe shvatićete da vam je ova majska sedmica donijela sreću i radost kakvu ste oduvijek želeli…

 VODOLIJA

Sljedeće sedmice ćete biti nagrađeni za sav svoj rad i  trud. Možemo da kazemo da će doći do toga da se neke vaše zelje konačno ostvare i nema nimalo sumnje da ste vi to i zaslužili. Na polju emocija neće biti onako  kako ste željeli, ali zato što se tiče karijere sve može da dođe na svoje.

Naredna sedmica može da bude prilika da  se  na polju karijere ostvarite i da dobijete ponudu za novo radno mjesto. Vi ste osoba koja ima veliku dušu, a kao neko takav, nema sumnje da će sreća biti na vašoj strani i da  konačno dolaze bolji dani.

Možda će ta poslovna ponuda da podrazumijeva da morate otići u neku drugu državu, ali ne brinite se… Sve što slijedi, biće ispravno i  pametno za vas. Sreća će biti vaše drugo ime.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana