Сезона је Ракова: Откријте 10 тајни њихове предивне личности

Г.С.
Сезона је Ракова: Откријте 10 тајни њихове предивне личности

Ракови се често описују само као емотивна и осjетљива бића, али истина је да воде врло богат и интензиван живот због ког знају да уживају у малим стварима, али и нервирају се због њих

Како пише 24sata.hr oно што мало ко зна о овим знаковима је то да:

1. Интуиција им је “друго име”

Ракови имају снажну интуицију која им омогућава да осjете ствари које други не примjећују. Они су природно надарени у читању људи и готово увијек могу да примјете када неко на неки начин дјелује необично.

2. Интензивни су и страствени љубавници

Рак није површан када је у питању љубав, а у вези је невјеројатно интензиван и страствен. Када вас Рак воли то се разликује од свега осталог и тада се заиста осјећате живим.

3. Рак се не носи добро с прекидом везе

Његово срце је јако осјетљиво и ако му га сломите, тешко ће то да поднесе. Често му је потребно дуго времена да преболи некога и да се поновно врати у нормално стање и настави даље.

4. Може да буде великодушан с времена на вријеме

Рак је јако великодупан и није неуобичајено да своје пријатеље и породицу изненађује разним гестовима. Они то не раде јер осјећају да морају и воле да виде осмијех на лицима оних које воле.

5. Рак је тајанствен и тешко га је прочитати

Због своје тајанствености другима може да дјелује попут загонетке. Не открива одмах све своје тајне и не жели да открије сваку своју мисао и емоцију као неки други знакови. То може да их учини изузетно тешким за читање онима који их не познају врло добро, али та тајанствена особина такође интригира друге и привлачи их у његов свијет.

6. Рак воли приврженост

Не може да каже “не” љубави, поготово када долази од праве особе. Воли да се осјећа потребно и жељено.

7. Миран је и опуштен док га не испровоцирају

Када га изазову, показаће своја кљешта и поставитће провокаторе на њихово мјесто, онако како само он то може.

8. Чувајте се промјена расположења

Понекад се његово расположење мијења како вјетар пуше. Кад је добро, може се осјећати невјеројатно, али кад се осјећа лоше, то такођер може бити једнако интензивно. Често се труди задржати ствари под контролом, но понекад га емоције могу преплавити.

9. Рак је увијек ту за своје пријатеље

Ракови знају да слушају, а када је неко до кога му је стало у проблему, често је спреман да учини све како би пружио потпору.

10. Понекад су сентиментални

Рак се понекад може затећи у ситуацији да се присјећа прошлости и тада заборави да живи у садашњости. Понекад му је тешко да крене даље након што се ствари заврше, преноси Zodiac Fire.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана