Sezona je Rakova: Otkrijte 10 tajni njihove predivne ličnosti

G.S.
Sezona je Rakova: Otkrijte 10 tajni njihove predivne ličnosti

Rakovi se često opisuju samo kao emotivna i osjetljiva bića, ali istina je da vode vrlo bogat i intenzivan život zbog kog znaju da uživaju u malim stvarima, ali i nerviraju se zbog njih

Kako piše 24sata.hr ono što malo ko zna o ovim znakovima je to da:

1. Intuicija im je “drugo ime”

Rakovi imaju snažnu intuiciju koja im omogućava da osjete stvari koje drugi ne primjećuju. Oni su prirodno nadareni u čitanju ljudi i gotovo uvijek mogu da primjete kada neko na neki način djeluje neobično.

2. Intenzivni su i strastveni ljubavnici

Rak nije površan kada je u pitanju ljubav, a u vezi je nevjerojatno intenzivan i strastven. Kada vas Rak voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osjećate živim.

3. Rak se ne nosi dobro s prekidom veze

Njegovo srce je jako osjetljivo i ako mu ga slomite, teško će to da podnese. Često mu je potrebno dugo vremena da preboli nekoga i da se ponovno vrati u normalno stanje i nastavi dalje.

4. Može da bude velikodušan s vremena na vrijeme

Rak je jako velikodupan i nije neuobičajeno da svoje prijatelje i porodicu iznenađuje raznim gestovima. Oni to ne rade jer osjećaju da moraju i vole da vide osmijeh na licima onih koje vole.

5. Rak je tajanstven i teško ga je pročitati

Zbog svoje tajanstvenosti drugima može da djeluje poput zagonetke. Ne otkriva odmah sve svoje tajne i ne želi da otkrije svaku svoju misao i emociju kao neki drugi znakovi. To može da ih učini izuzetno teškim za čitanje onima koji ih ne poznaju vrlo dobro, ali ta tajanstvena osobina takođe intrigira druge i privlači ih u njegov svijet.

6. Rak voli privrženost

Ne može da kaže “ne” ljubavi, pogotovo kada dolazi od prave osobe. Voli da se osjeća potrebno i željeno.

7. Miran je i opušten dok ga ne isprovociraju

Kada ga izazovu, pokazaće svoja klješta i postavitće provokatore na njihovo mjesto, onako kako samo on to može.

8. Čuvajte se promjena raspoloženja

Ponekad se njegovo raspoloženje mijenja kako vjetar puše. Kad je dobro, može se osjećati nevjerojatno, ali kad se osjeća loše, to također može biti jednako intenzivno. Često se trudi zadržati stvari pod kontrolom, no ponekad ga emocije mogu preplaviti.

9. Rak je uvijek tu za svoje prijatelje

Rakovi znaju da slušaju, a kada je neko do koga mu je stalo u problemu, često je spreman da učini sve kako bi pružio potporu.

10. Ponekad su sentimentalni

Rak se ponekad može zateći u situaciji da se prisjeća prošlosti i tada zaboravi da živi u sadašnjosti. Ponekad mu je teško da krene dalje nakon što se stvari završe, prenosi Zodiac Fire.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana