Ракови ове сриједе треба озбиљно да се припреме за пословни састанак

гс
Foto: илустрација

Многим знацима је данас посао у центру пажње, неки знаци ће се "опарити".

Шта очекује ваш знак?

ОВАН

Пријају вам ријечи и подршка од стране сарадника. Можете добити приједлог о новом пословном пројекту о коме би вриједило размислити. Ипак, не журите са одлучивањем. Неко преузима иницијативу и покушава да вам покаже своју заинтересованост.

БИК

Превише размишљате И могуће је да ћете пропустити прилику за договор. Водите рачуна да не заборавите на битне састанке које сте уговорили. Вољеној особи прија ваша иницијатива и ангажованост око ње. Осјећате се добро и то се на вама и види.

БЛИЗАНЦИ

Данас имате важан пословни разговор. Могуће је да ће бити присутна и особа која је посредовала у овом састанку. Пажљиво направите концепт разговора да не бисте заборавили битне чињенице. Исправите пропуст према вољеној особи, посветите јој се.

РАК

Потребна вам је озбиљна припрема за важан састанак. Могуће је да ће у све ово бити укључен и неко од ваших шефова. Потрудите се да оставите добар утисак. За партнера ћете имати времена само у касним поподневним сатима.

ЛАВ

Право је вријеме да једну пословну обавезу приведете крају. Могуће је да ће вас други ометати, али ћете ово рјешавати по кратком поступку. Велики планови за изласке или за сусрет у току поподневних сати. Провешћете се боље него што сте се надали.

ДЈЕВИЦА

Данас успијевате да уклопите личне обавезе са пословним. Додуше, биће вам потребна велика организованост, али стижете на вријеме да све завршите. Заузете Дјевице данас нека посвете пажњу партнеру, јер су лијепи и страсни тренуци пред вама.

ВАГА

Услуга од стране колеге ће вам помоћи да ријешите једну ситуацију у своју корист. Бићете изненађени подршком коју сте добили. Комуникација са партнером може бити на граници расправе, али ћете је лако преокренути у страст, уколико се потрудите.

ШКОРПИЈА

Данас имате одличну и комуникацију, али и сарадњу са шефовима и особама од ауторитета. Примјећујете да вас људи око вас гледају на другачији начин него до сада и задовољни сте постигнутим. Данас вам је дан за флертовање, за лаку забаву.

СТРИЈЕЛАЦ

Шта год будете предузимали, ићи ће вам од руке. Немојте ово искористити само у пословном сегменту, већ направите и потез према особи која вам се допада или се приближите емотивном партнеру. Могуће је и ново познанство.

ЈАРАЦ

Неочекивано ћете добити финансијски прилив, и то је вјероватно новац који већ неко вријеме очекујете. У пословном сегменту један прилично миран и статичан дан. Добро сте расположени, па ћете са укућанима створити лијепу атмосферу.

ВОДОЛИЈА

Дан изузетан за комуникацију, за договоре, за остваривање контаката са људима који вам могу бити пословно важни. Изузетно сте добро расположени и можете покренути на акцију и себе и друге. Могућа је занимљива комуникација са неким ко вас привлачи.

РИБЕ

Нека фина пословна понуда може се отворити. Биће потребно да одреагујете на вријеме, немојте одуговлачити са размишљањима. Они који су спремни за мало авантуре, нека се активирају, јер може доћи до занимљивог новог познанства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана